Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kilo verir, vermezse de yok olur gider, pozitif olalım

Bu çalım işinin cılkını çıkardılar eşek kadar adamlar yönetiyor halbuki bu kulüpleri ama eşek kadar faydaları yok insanlığa

Erden Timur'un "2 sene önce 32 yaşında Vecino gelecek dense önemli bir transfer olurdu" ifadesine katılıyor musunuz? Yani 2 sene önce 32 yaşında düşüşte, son yıllarını Lazio'da rotasyon/yedek olarak geçirmiş, ciddi düşüşte ve hiçbir zaman öyle yıldız oyuncu olarak algılanmamış bir oyuncu alınsa sevinçle mi karşılanırdı?

Şimdikinden daha iyi karşılanırdı o kesin de, yine de asla öyle coşkuyla karşılanmazdı gibi geliyor bana. Yangın yapılmazdı ama "eh bunu mu almışlar, çok para vermişiz o yaşta adama ama ne yapalım, umarım iyi çıkar" denir geçilirdi bence. Kimse de yönetimi övmezdi o transferden dolayı...

Bugünkü Kerem Demirbay statüsünde birinin ise sevinçle karşılanacağına katılıyorum ama...

Sanki seneye Zielinski ya da Rabiot alacağız gibime geliyor.

Nike bu sene üçüncü formamızı da parçalı yapacakmış. Elit takımlarda kullandığı kalıbı da kullanmayacaklarmış. İyice cılkını çıkardılar. Dünya yıldızı topçular alınca yine kapımıza geldiler. Süründürmeliyiz dibine kadar

Bireysel ozellikleri cok iyi ama sakar, hata yapmaya daha musait falan diyor.

Bana gore de stoper ozellikleri istedigi kadar iyi olsun en ufak dalginlik, sakarlik o mevkide golle sonuclaniyor ve diger mevkilerin aksine hata payi hic yok. Bu yuzden siyahi stoperler dunyada pek tutulmuyor. En krali upamecanoyu bile goruyoruz gecen sene clde turu tek basina verdi. Atletizm degil akil ve konsantrasyon 1. Planda olmali
Atletizm de günümüzde epey önemli ama müdafaacı önce müdafaayı bilecek buna yüzde yüz katılıyorum. Yalnız siyahi stoperler dağınık oluyor ön yargısı çok saçma. Upamecano'ya gelene kadar çok daha iyileri var: Van Dijk, Thiago Silva, Militao, Rüdiger, Saliba, Kounde, Araujo, Fofana, Tomori, Guehi, Konate ve Ake gibi. Bu heriflerin hepsinin hem savunma bilgisi çok iyi hem de oyundan kolay kolay düşüp sakarlık etmiyorlar

Davinson Sanchez özellkile geçen sezon acayip sakarlıklar yaptı, genel olarak hatalar yapabilen bir stoper. Yaş aldıkça daha iyiye gideceğini düşünüyorum, bir de mekan değişikliği iyi gelecektir. Tottenham taraftarı bunu bir maçta yuhlayıp ıslıklamış o zamandan beri özgüveni ve dolayısıyla performansı dip yapmış. Ama örneğin Abdülkerim de aslında öyle, ikisi yan yana belalı bir ikili olabilir orası doğru. Yalnız Nelsson da Ağustos ayında benzer bir hüviyete bürünüyor iki senedir

Mümkünse hem atletik hem ayağı temiz hem iyi savunma bilen stoper kovalamalıyız ve bu yolda baya para dökmeliyiz. Büyük takım oyunu oynamanın birinci şartı bu artık bence. Pep boşuna en çok parayı savunmacılara gömmüyor

Sadece Ambrabatla mı yoksa kulübü de dahil mi?
Malum daha önce çok kez önce oyuncu ile anlaşıp kulüple anlaşma söz konusu olmuyordu veya süre alıyordu.
Kulübü de bizle anlaşmaya yakındı, hem İtalya basını haber yaptı hem de kulübün sahibi çıkıp ismimizi verdi Galatasaray ilgileniyor diye. Demek ki ortak zemin bulunabilecekti.

Zaten biraz da bizim ilgimizi kullanarak Man Utd'dan €10m gibi bir kiralama bedeli koparabildiler. Utd elde kalan tüm nakit harcama limitini kiralama bedeli olarak gömmek zorunda kaldı alabilmek için.

Verratti uygun sartlarda oluyorsa mutlaka gelsin, Ocak‘tan itibaren oynar CL‘de

Gelirse de en hazir transferimiz olur muhtemelen

Bonservisiyle de gelirse gelecek bi kac yili da kurtarmis oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt