- 31 Aralık 2015
- 14.889
- 9.750
- 1.588
Sorgu meleklerine ne cevap vereceksin ey Yakup Allah'tan da mı korkmazsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kilolu iste. Yahu doktorumuz bile demis. Daha neyin inkari bu?
Yenal kardeş boş yapma
Sokar cikaririz6 kasım 6-0
8 kasım :/ hem de bjk'in meşhur liverpool maçı da 8 kasım idi.
BravoVerratti gelsin, lig de onemli
Atletizm de günümüzde epey önemli ama müdafaacı önce müdafaayı bilecek buna yüzde yüz katılıyorum. Yalnız siyahi stoperler dağınık oluyor ön yargısı çok saçma. Upamecano'ya gelene kadar çok daha iyileri var: Van Dijk, Thiago Silva, Militao, Rüdiger, Saliba, Kounde, Araujo, Fofana, Tomori, Guehi, Konate ve Ake gibi. Bu heriflerin hepsinin hem savunma bilgisi çok iyi hem de oyundan kolay kolay düşüp sakarlık etmiyorlarBireysel ozellikleri cok iyi ama sakar, hata yapmaya daha musait falan diyor.
Bana gore de stoper ozellikleri istedigi kadar iyi olsun en ufak dalginlik, sakarlik o mevkide golle sonuclaniyor ve diger mevkilerin aksine hata payi hic yok. Bu yuzden siyahi stoperler dunyada pek tutulmuyor. En krali upamecanoyu bile goruyoruz gecen sene clde turu tek basina verdi. Atletizm degil akil ve konsantrasyon 1. Planda olmali
Kulübü de bizle anlaşmaya yakındı, hem İtalya basını haber yaptı hem de kulübün sahibi çıkıp ismimizi verdi Galatasaray ilgileniyor diye. Demek ki ortak zemin bulunabilecekti.Sadece Ambrabatla mı yoksa kulübü de dahil mi?
Malum daha önce çok kez önce oyuncu ile anlaşıp kulüple anlaşma söz konusu olmuyordu veya süre alıyordu.
Geçen Ada Yüzgeç'in Makedonya gollerini atacaktık o iş ne oldu.bunca sene anlamadıysan ben ne yapabilirim,emre zeytinli taklidi mi yapayım
Kekleyen Yakup rtaş.Arabistan'da transfer dönemi kapanmış. Geçen hanginiz beni kekledi Araplarınki bizden sonra kapanıyor diye?
Dur Aykut!!! İnce işler peşindeyim.@Oğuzhan Sesko nerdesiin