Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada bize yazılan Eyüp Aydın'ın YouTube inceleme videosuna baktım, çocuğun ayağı iyi ama ilginç bişe var, çocuk hareket etmiyor 😂 olduğu yerden sağa sola pas dağıtıyor

Sergio-Yunanistan haberleri çıkınca, son anda Mady Camara ile takas hamlesi bekliyordum, Okan Hocanın istediği tarife uyan bir oyuncu ama olmayacak anlaşılan. Hiç izlemediğimi belirteyim...

Ben Ndombele geldiginde fazla kilosu var demistim neredeyse linc yemedigim kaldi. Goz var nizam var. Isterse verir mi tabiki verir. Ama bu adamin once mental sorunlarini cozmek lazim. 3 milyonluk kumar oynadik iste. Floryanin suyunun asil testi bu adam olacak!

Bu sene öyle ya da böyle 3. olmayı çok istiyorum, bu kadro oturursa uefada çok iddialı oluruz, kopenhag maçları hedef maçlarımız olmalı

Yerli harici transfer beklemiyor isek 22/23'te 3000+ dk oynamış, bu sezon da takımında düzenli oynayan Okay'a ne dersiniz? (Credits to @Yunus Abi) İsmail Yüksek'lerin nimetten sayıldığı ligde değerli bir parça olabilir doğrusu.
takimin eksik parcasi ve muadili de yok tarzinda

Pepe Trabzon için gayet iyi bir transfer. Alınabilir bir risk

Yalan. İlk önce Veratti'nin konuşulan transferi Katarlılar ile onlarında transfer dönemi 17-18'inde bitiyor. Erden Timur bu gün yabancı transferini kapattık olursa fırsat çıkarsa iyi bir yerli alabiliriz dedi.
Diyelim oldu hangi yabanciyi devre disi birakacagiz sacma sapan haber

Verratti su aşamada olmaz kadromuz gayet yeterli bize yerli kaliteli genç oyuncu lazım.Bayern Münih deki çocukla Dortmundaki çocuğu alsak yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt