Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.527
- 73.085
- 5.188
tamamCok sekil oldunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamamCok sekil oldunuz
Ndombele nin vermesi bile çok farklı yerlere getirir bizi. Zaten şampiyon kadro ile devam ediyoruzKac oyuncu aldik, 10? 11? 12?
Sadece Zaha ve Ndombele katki verse hem lige yeter hem de gruptan cikmaya.
Ndombelede beklentiyi minimum tutuyorum sonra üzülmemek için. Taraftardan sevgiyi gördükçe açılacağını düşünüyorumNdombele nin vermesi bile çok farklı yerlere getirir bizi. Zaten şampiyon kadro ile devam ediyoruz
olum adam sevgi ile mi kondisyon kazanıp, koşacakNdombelede beklentiyi minimum tutuyorum sonra üzülmemek için. Taraftardan sevgiyi gördükçe açılacağını düşünüyorum
Ndombele bizim geçen sene en çok başımızı ağrıtan pozisyon ve rolde olduğu için eğer o kendini yukarı taşırsa, bizim için Zaha ya da Ziyech in öyle olmasından daha faydalı olacak gibi.Zaha’dan ortalama bir performans almak üzücü olur keza Ziyech’ten de. İkisinin de yapabileceklerinin pek sınırı yok.
Dombele de öyle de işte.
Fizik olarak ligte sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. Bu adam taraftarla coşacak bi tip. Yeter ki icardi gibi takımı sahiplensinolum adam sevgi ile mi kondisyon kazanıp, koşacak
şakası bir yana bu sezonun Icardi gibi kazanımı Ndombele olur umarım.
Evet ama UCL icin Zaha sart.Ndombele nin vermesi bile çok farklı yerlere getirir bizi. Zaten şampiyon kadro ile devam ediyoruz
Ben oynarim!!Simdi Allah korusun Boeye bisey olursa sakatlik/kart cezasi, sag bek kim oynicak, Kaan oynayabiliyor ama ideal cözüm degil. Orasi sikinti.
Öylede güç kazanması için bunlar da şart futbolcu her zaman top ile yapılan antremanını sevdiği doğru ancak dediğim gibi yoksa çok büyük sakatlıklar vazgeçilmez birşey. Fiziki olarak zayıf olması zaten onun için kas yırtılması bağ yırtılması vs gibi sakatlıklarda çok önde tutuyor genellikle böyle adamların sakatlıkları darbeye bağlı oluyor çünkü kasların taşıdığı ekstra kilo yok.Ziyech özel hocasıyla topa değmiş.
Yavaş yavaş idmana çıkarmak lazım adam size’lı da değil gidip kamp programı uyguluyoruz topa değdirmeden.
En sıkıcı antrenman tipidir, futbol oynayanlar bilir.
Ziyech özel hocasıyla topa değmiş.
Yavaş yavaş idmana çıkarmak lazım adam size’lı da değil gidip kamp programı uyguluyoruz topa değdirmeden.
En sıkıcı antrenman tipidir, futbol oynayanlar bilir.