- 1 Ağustos 2009
- 47.010
- 49.309
- 4.878
Olabilir lakin direkt bir 6 yedeği de iyi olurdu. Şamp ligine değil de lige yazılacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir lakin direkt bir 6 yedeği de iyi olurdu. Şamp ligine değil de lige yazılacak
Nereye peki tam olarak istikâmet belli miBodrumdan ayrılıyorum kemâlim yoluma almanyada devam edicem gibi gözüküyor işi ayarlamaya calısıyorum. artık sen beni gezdirirsin olursa inşallah. Rus yengen sıkıntı çıkarıyor ben almanyada yaşamak istemiyorum ayrıca ruslara kimse iş vermiyor bu dönemde falan diye de bakalım. İşler boka sarabilir yalnız bayağıdır rus manita hayaliyle yanıyordum şimdi oldu ama bu seferde gitme ihtimalim çıktı. Bakalım kışa kadar neler yaşanacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen abi bende baya kilolu sanıyordum icardiden daha fit duruyor maç kondisyonu yoktur o ayrı tabi ama adam kilo olarak gayet fit duruyor yaniHabercileri bilmem de burada neredeyse herkes öyle söylüyordu
1 kişi söylüyor 40 kişi aynı şeyi tekrarlıyor
sözleşme süreleri ve bedelleri de çıksın o zamanYakup Çınar: “Sacha Boey'in maaşı 500 bin Euro'dan 1.5 milyon Euroya, Nelsson'un maaşı ise 1.1 milyon Euro'dan 2 milyon Euro'ya çıkartılacak.”
Maalesef kendisi GSC Masterın yeğeni.Spor gecesi dijital ajanı @Emre Zeytinli hakkında işlem yapılacak mı ? Takipçisiyim olayın
evetYakup Çınar: “Sacha Boey'in maaşı 500 bin Euro'dan 1.5 milyon Euroya, Nelsson'un maaşı ise 1.1 milyon Euro'dan 2 milyon Euro'ya çıkartılacak.”
Acaba toreyra kendisini kac numara olarak göruyor?toreirayı 8 nr olarak görüyorum
Ne gerek var diyecektim de Jacob imişYakup Çınar: “Sacha Boey'in maaşı 500 bin Euro'dan 1.5 milyon Euroya, Nelsson'un maaşı ise 1.1 milyon Euro'dan 2 milyon Euro'ya çıkartılacak.”
adam kısa boylu diye 6 numara olamaz mıtoreirayı 8 nr olarak görüyorum
yav abubakara da öyle dediniz dediniz sakatlanmadı gitti herifBaily zaten kötü stoper değil kimse kötü demez ama adam kronik sakat falcao nasılsa Buda öyle 3 maç oynar sonra finiş kapanış
Benim mesleğim hamburgda dönüyor ama onun için almancam yok. Almancayı oturtana kadar berlinde şansımı denerim standart işler ile daha sonra hamburga geçerim diye düşünüyorum, istiyorumNereye peki tam olarak istikâmet belli mi