Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.568
- 91.666
- 5.093
bumu savunmak
Bu millet hâlâ bir avuç azınlığın rahatı için köle gibi çalışmaktadır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bumu savunmak
Tanrı çekti tüm resimlerindombelenin şarkısı ne olacak?
Abin heybeti ile dağları tir tir tiretirdi.Hayatımın yarısı Batman'da geçti benim ne anlatiyon.
o ne laTanrı çekti tüm resimleri
baya ediyodu
mesela geçen sene olise öbür kanatta bana ne a. diyip denize atlayan adam gibi takılırken zaha hala defansa yardım ediyodu
30 yaşından sonra ve daha hücumcu bi takımda o denli özverili olur mu defans konusunda bilmiorum. olmayabilir. hele daha çok sakatlanmağa başladığını düşünürsek. ama oyun mentalitesi olaraktan defansa yardımı heç aksatmıyan bi adamdır.
Kolpa gecesi yayından mı kalktı.
Spotify da dinliyordum tam senin postu okurkeno ne la
Ciddi mi.bırakmışlar bu işi
Rahmetli Birand'in 2004 lerde yazdığı bir yazı vardı tam da bu konu hakkında ama bulamıyorum hiçbir yerde. Soruna yarın cevap vermeye çalışacağım aşırı yorgunum şuan affına sığınıyorumbu avrupada olan güneydoğulular arasında en bilinçli en modern insanların batmanlıların olması neden ula
bir batmanlı olarak açıkla bunu bana
hep ilgimi çekmiştir bu konu
Turkiye'den uzak oldugum icin bunu takip edemiyorum. Bu konusma neye istinaden yapiliyor?Bu millet hâlâ bir avuç azınlığın rahatı için köle gibi çalışmaktadır.
kolaya kaçmışsınSpotify da dinliyordum tam senin postu okurken
Sen 2004'te hayatta miydin? Nerden biliyon Birand'i falan?Rahmetli Birand'in 2004 lerde yazdığı bir yazı vardı tam da bu konu hakkında ama bulamıyorum hiçbir yerde. Soruna yarın cevap vermeye çalışacağım aşırı yorgunum şuan affına sığınıyorum