Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baya ediyodu
mesela geçen sene olise öbür kanatta bana ne a. diyip denize atlayan adam gibi takılırken zaha hala defansa yardım ediyodu
30 yaşından sonra ve daha hücumcu bi takımda o denli özverili olur mu defans konusunda bilmiorum. olmayabilir. hele daha çok sakatlanmağa başladığını düşünürsek. ama oyun mentalitesi olaraktan defansa yardımı heç aksatmıyan bi adamdır.

+kontra topçusu izlenimi veriyor hatta sadece büyük maçları izlersen
çok defansif oynuyor cpalace o maçları

sanchez'i milli takım kampından nasıl aldık lan

bu avrupada olan güneydoğulular arasında en bilinçli en modern insanların batmanlıların olması neden ula

bir batmanlı olarak açıkla bunu bana
hep ilgimi çekmiştir bu konu
Rahmetli Birand'in 2004 lerde yazdığı bir yazı vardı tam da bu konu hakkında ama bulamıyorum hiçbir yerde. Soruna yarın cevap vermeye çalışacağım aşırı yorgunum şuan affına sığınıyorum

Rahmetli Birand'in 2004 lerde yazdığı bir yazı vardı tam da bu konu hakkında ama bulamıyorum hiçbir yerde. Soruna yarın cevap vermeye çalışacağım aşırı yorgunum şuan affına sığınıyorum
Sen 2004'te hayatta miydin? Nerden biliyon Birand'i falan?

Orta sahaya 1-2 yerli takviyesi yaparsak manyak bi orta sahamız olucak gerçekten

Yürüyen Galatasaray oldu bile... Florya'da içtiği 1 bardak su sonrası bu camia için kanının son damlasına kadar savaşır. :asd:
F5SdKZVW8AAqO-j

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt