Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cimbomun cocugunu bekliyoruz

❗❗❗🚷🚷🚷

resim_2023-09-06_005355869.png

gökdeniz gürpüzle 3 sene sözleşme imzalandı diye 10 kere yazıkdı zaten.eyüp aydın bitmek üzere.ama asıl diger cocuk önemli.adı neydi ya onun bulamadım ali miydi adı hucumda oynayıp baya gol atmıstı

Anadolu takımlarını seviyelerine göre A-B-C-D diye 4 gruba ayırırsam düşecek 4 takım C-D gruplarından olacaktır.
A Grubu: Adana Demirspor
B Grubu: Konyaspor, Antalyaspor, Alanyaspor, Ankaragücü, Samsunspor, Kayserispor
C Grubu: Rizespor, Antep, Sivasspor, Hatayspor, Kasımpaşa
D Grubu: Karagümrük, İstanbulspor, Pendikspor

Anadolu takımlarını seviyelerine göre A-B-C-D diye 4 gruba ayırırsam düşecek 4 takım C-D gruplarından olacaktır.
A Grubu: Adana Demirspor
B Grubu: Konyaspor, Antalyaspor, Alanyaspor, Ankaragücü, Samsunspor, Kayserispor
C Grubu: Rizespor, Antep, Sivasspor, Hatayspor, Kasımpaşa
D Grubu: Karagümrük, İstanbulspor, Pendikspor

karagümrük b kısmındaki çoğu takımdan iyi gibi geldi bana

6 numara alınmaması + İsmail Kartal'ın oynattığı rezalet futbol.
Allah Allah, öyle miymiş. Halbuki Twente maçında 5 gol atınca FB müthiş top oynuyor diyenler vardı burda. Yoksa rakipler topu kanat/beklerden sıfıra kadar indirip yay etrafına çevirme taktiğini çözmeye başladıkları için bir set oyun planı olmadığı ortaya mı çıkmış.

Fenerin tüm transferleri oynuyor

Bizim kritik adamlarımız oynamıyor henüz, Lucas bile yeni döndü

Sizce aradaki fark ne seviyede?

Transfer dönemini bir de bu açıdan değerlendirmek lazım.

Yani oyle de, aldigimiz isimlerin oynamamasi ya da oynayamamasi da buyuk bir soru isareti sonuc olarak maraton baslamis durumda ve biz henuz yatirimlarimizdan %100 yararlanamadik. Bu hem bir elestiri hemde ilerisi icin fark acma olasiligi iceriyor.

ada yüzgec 2 gol atmıs ve milli takım kaptanı olmus.14 yasında ve fiziğine masallah.

Yani oyle de, aldigimiz isimlerin oynamamasi ya da oynayamamasi da buyuk bir soru isareti sonuc olarak maraton baslamis durumda ve biz henuz yatirimlarimizdan %100 yararlanamadik. Bu hem bir elestiri hemde ilerisi icin fark acma olasiligi iceriyor.
%100 problem bu hatta bizden önce adapte olacaklar bu da problem ama şu an bile ben önde göremiyorum onları fazla.

Henüz takıma girmeyenlerin herhangi ikisi tutsa çok yükseltir mevcut seviyeyi.

Fenerin tüm transferleri oynuyor

Bizim kritik adamlarımız oynamıyor henüz, Lucas bile yeni döndü

Sizce aradaki fark ne seviyede?

Transfer dönemini bir de bu açıdan değerlendirmek lazım.
Bence 9/9 yapmalarına rağmen baya çekinip korkuyorlar muhtemelen bizim tavan seviyemizi az buçuk tahmin ediyorlar. Şu ana kadar bizim kadroda uyum yok bek-kanat uyumu arttıkça orta saha oturup form tutukça 5-6 haftaya iki takımda kadrolarından %100 performans alsa aradaki fark 2 kat olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt