- 2 Temmuz 2011
- 138.074
- 58.912
- 5.488
baska edit bulak o zamanBoş kale gol show
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baska edit bulak o zamanBoş kale gol show
en kötü devre arası zaniolo gelsin mertens yerine bari.gerci devre arası smith rowe isterim.zaniolo bakambu yerine guzel olurduYabancı transferi artık pek olmaz sürpriz transfer yaparsa beşiktaş yapar onlar içinde Hazard filan konuşuluyor.
Palace bizde aldığın maaşın aynısını veriyordu. Yine Arabistan'da 3 kat daha fazla alma şansı vardı. Fenerli taraftar yorumları ile gelmeyin.Tutmadığı durumda gayet iyi. Bizdeki sponsor destekli maaşı EPL de bulsa ne işi olurdu buralarda?!..
devre arası gelir
devre arası gelir
cundla aramız yaş sanırım.erden timur için totem yaptım dedim anlamadı.ben iyi şey yazınca olmuyo.keramettin abi de ye bakalım yazmıs ceza nedenine.pizza yolladı da ben mi yemedim
Anadolu takımlarını seviyelerine göre A-B-C-D diye 4 gruba ayırırsam düşecek 4 takım C-D gruplarından olacaktır.
A Grubu: Adana Demirspor
B Grubu: Konyaspor, Antalyaspor, Alanyaspor, Ankaragücü, Samsunspor, Kayserispor
C Grubu: Rizespor, Antep, Sivasspor, Hatayspor, Kasımpaşa
D Grubu: Karagümrük, İstanbulspor, Pendikspor
Olabilir belki C'ye taşınabilir umarım dipteki takımlar birbirine yakın olur da en azından ligin 2. yarısı kaderleri belirleyecekler.karagümrük b kısmındaki çoğu takımdan iyi gibi geldi bana
Allah Allah, öyle miymiş. Halbuki Twente maçında 5 gol atınca FB müthiş top oynuyor diyenler vardı burda. Yoksa rakipler topu kanat/beklerden sıfıra kadar indirip yay etrafına çevirme taktiğini çözmeye başladıkları için bir set oyun planı olmadığı ortaya mı çıkmış.6 numara alınmaması + İsmail Kartal'ın oynattığı rezalet futbol.
Rus basını onu da 9.5+4.5 dedi. 4.5 bonus var onda.
Fenerin tüm transferleri oynuyor
Bizim kritik adamlarımız oynamıyor henüz, Lucas bile yeni döndü
Sizce aradaki fark ne seviyede?
Transfer dönemini bir de bu açıdan değerlendirmek lazım.
%100 problem bu hatta bizden önce adapte olacaklar bu da problem ama şu an bile ben önde göremiyorum onları fazla.Yani oyle de, aldigimiz isimlerin oynamamasi ya da oynayamamasi da buyuk bir soru isareti sonuc olarak maraton baslamis durumda ve biz henuz yatirimlarimizdan %100 yararlanamadik. Bu hem bir elestiri hemde ilerisi icin fark acma olasiligi iceriyor.
Bence 9/9 yapmalarına rağmen baya çekinip korkuyorlar muhtemelen bizim tavan seviyemizi az buçuk tahmin ediyorlar. Şu ana kadar bizim kadroda uyum yok bek-kanat uyumu arttıkça orta saha oturup form tutukça 5-6 haftaya iki takımda kadrolarından %100 performans alsa aradaki fark 2 kat olur.Fenerin tüm transferleri oynuyor
Bizim kritik adamlarımız oynamıyor henüz, Lucas bile yeni döndü
Sizce aradaki fark ne seviyede?
Transfer dönemini bir de bu açıdan değerlendirmek lazım.