Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Kazimcan
Torreira Ndombele
Akturkoglu Ziyech Zaha
Icardi

Lig icin en ideal 11 bu bence

Tabi oyuncularin sakatlik olarak ne durum da olacaklari önemli

Ziyech fit duruma gelemezse mertens veya demirbay oynar

Demirbay’in oynadigi senaryo da sol beke Angelino gecer

Rotasyon olacagi icin ilk 11 kurmak kolay,her mac en az 2-3 degisiklik olacaktir

Emin kiralık giderse ayberk karapo veya efe sarıkaya gelir o zaman.mertcan ayhan hamlesi olabilir.ya da eren pasahan rotasyona girer ve eren herkesi tatmin eder😀

Ross, Emin, Metehan şunlardan biri düzgün dönsün de Nelsonu sattıktan sonra stoper aramayalım

Metehan’i ilk 11 oynatiyor Arda Turan

Emin de bolu da 1.5 yil genel de oynamisti ve iyi durum da geldi

Gecen sezon faydalandik emin den mesela giresun macinda cok iyiydi

Sanchez transferinden sonra gitmek istemesi normal

Ofiste çalışırken playlistimde denk geldim.

Tezahürat çıkmaz mı ya şunun melodisine ?

Abi onların 16-17 yaşındaki adamları ile bizimkilerin fiziki gelişimleri bir olmuyor. Garnacho aygır gibi mesela. Bizim alt yapıdaki çocuklar fırtına çıksa uçarlar muhtemelen.
Ekli dosyayı görüntüle 219294
Bu durumla ilgili bir ara et tüketiminin ülkemizdeki düşüklüğü söylenmişti. Doğru olabileceğini düşünüyorum. Alt yapidaki çoğu çocuğun ailesi zaten cocuklarini bir kurtuluş umuduyla futbola yazdiriyorlar. Ülkemizde ben hiç ulan çocuğum cok yetenekli bundan mühendis falan olmaz direk topçu olsun diyen duymadim. Yetenek olsun olmasın ya tutarsa hem kendini hem bizi kurtarır gözüyle bakılıyor.

Ali yesilyurtdan ne ozan kabak ne de emin bayram olur.o çocuk kiralanmak zorunda.fizik iyi ama oyununda sıkıntı var.eren pasahandan haberi yok milletin daha Allah Allah,en potansiyelisi eren su an

Ndombele Limitini kirarsa Pogba dan bile daha yetenekli

Pogba demisken kardesi Voodo uyguladiktan sonra bir daha kendine gelemedi

Forumda Voodo uygulayabilen var mi

Eyüp gelirse süre bulacağını düşünüyorum. İyi transfer olur. Orta saha rotasyonu da tamamlanmış olur.

Screenshot_20230906_133445_X.webp
Screenshot_20230906_133507_X.webp
Eren onceden 10 numaraydı ve topla arası çok iyi bi stoper göre fjfjjfjfjfj

Bu durumla ilgili bir ara et tüketiminin ülkemizdeki düşüklüğü söylenmişti. Doğru olabileceğini düşünüyorum. Alt yapidaki çoğu çocuğun ailesi zaten cocuklarini bir kurtuluş umuduyla futbola yazdiriyorlar. Ülkemizde ben hiç ulan çocuğum cok yetenekli bundan mühendis falan olmaz direk topçu olan duymadim. Yetenek olsun olmasın ya tutarsa hem kendini hem bizi kurtarır gözüyle bakılıyor.
Net etkisi var zaten. Sadece o değil ama büyük etkisi vardır kesinlikle. Protein olmadan vücut gelişmez. Ülkemizde de fitness zaten lüx olmaya başladı. İşte bu noktada kulüp oyuncuların beslenmesi için gerekiyorsa yiyecekleri ete kadar temin edecek. Başka türlü olması imkansız.
Çoğu Türk oyuncu futbolda fiziki gelişimin önemini hala kavrayabilmiş değil ama. Bu konuda yeterli bilince sahip olduklarını düşünmüyorum. Herif 20-21 yaşına geliyor ama Avrupa'daki herhangi bir 17-18'lik çocuk kadar fizik yapamamış.
Alt yapıda bu işle ilgilenecek adamlar da yok.
Nerden bakarsan bak elinde kalan saçma bir yapı var. Alt yapıyı kapatsalar sesimi çıkarmam mesela. Boşa masraftan ve umut tacirliğinden başka bir şey değil. 20 senede 3 tane topçu çıkarmışsın. Arda, Ozan ve Yunus. Alt yapı olsa ne olur olmasa ne olur.

Verratti'yi Cl listesine almamışlar. Araplarda dönem kapandı mı? Fb zorlayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt