Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan Dinç: "24 saat önce Vecino'yu biliyorduk Galatasaray kulübünün 1-2 pürüzü gidermesini bekledik ve giderildikten sonra çıktık Vecino Galatasaray'da diye haber yaptık o sırada yayında da ıslak imza daha yok dedik."

Oo Erden Timur yarın basın toplantısı .... çok güzel çok güzel

Gökhan Dinç: "Vecino'da pürüzler giderildikten sonra Galatasaray tarafı imzayı atıp Lazio tarafına sözleşmeyi yolluyor. Göreve geldiğinden beri Erden Timur çıkar sürekli şeffaflıktan bahsediyor yarın sorulursa söylemesi lazım."

Gökhan Dinç: "O yayının son anlarında önemli kişilerden birinden mesaj gelmişti mesajda Ndombele sağlık raporlarının olumsuz rapor geldiğini transferin iptal olup düşünülmediği yazılmıştı bende bunu ilettim. Kusura bakmayın diyerek bunu hepinize borç bilirim hepinizi yanılttım."
Adsız.webp

Gökhan Dinç: "Galatasaray kulübü kendisinin imzaladığı sözleşmeyi Lazio'ya gönderiyor ve cevap bekliyor belirli bir zaman geçiyor cevap gelmiyor. Kulüp tekrardan iletişim kuruyor bu seferde Lazio Sarri'den haber bekliyoruz diyor. Sarri bu transferi veto ediyor Vecino işi olmuyor sonrasında da 40 gündür beklenen Ndombele transferi oluyor."

Gökhan Dinç: "Şeffaf olan Erden Timur'un da yarın bu konuda gerçekleri anlatması lazım."

Ya buna kim inanır ya

Ndombele cepte - Vacino'yu alamadık (Sarri vetosu yüzünden) - Ndombeleye dönülüyor.

ya inandıramazsınız bunu bana ... Erden Tİmur'a da inşallah açıklar falan diye saçma bir şey bırakıyorlar.

Gokhan Dinc‘e inanirsan Sarri bizi Vecino’dan kurtarmis. Ayrica bu bir Erden Timur transferiymis. Insallah uyduruyorlardir.

Bu 2 ucubeye bi daha transfer haberi ucurmasinlar.cumhur onder arslan gibi fatih hocanında sevdigi dürüst bi adam üzerinden haber versinler

Haluk Yürekli: "O gece Vecino konusunda tag açılmış biz o tagı desteklediğimizi söyleyenlerede yazıklar olsun."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt