- 26 Ocak 2021
- 41.407
- 40.689
- 3.078
Kafa vurmayı bilmeyen nelsson un bile kafasına indirdi topu yavson maçta kornerden gol atmamamız mucizeydi yaw hepsi etkili oldu adam güdümlü füze gibi atıyor
dayı bizi kurtaracak gibi hissediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafa vurmayı bilmeyen nelsson un bile kafasına indirdi topu yavson maçta kornerden gol atmamamız mucizeydi yaw hepsi etkili oldu adam güdümlü füze gibi atıyor
dayı bizi kurtaracak gibi hissediyorum
sosyal medyada güçlü olmak ne işe yarıyor yav?Samiyen Haber kimdir necidir bilmem fakat şu bir gerçek ki 1 yıldır sosyal medyada güçlü ve birlik olmuş bir Gala varsa bunu sağlayanlarin başında bu hesap var.
Kuşların baş belası olmuş vaziyette.
Harbiden bu çocuk kafa vurmayı niye bilmiyor yav. Topu süsüyor resmen. Her vurduğu kafayı havaya dikiyor, hep aynı şeyi denemekten bıkmadı mı.Kafa vurmayı bilmeyen nelsson un bile kafasına indirdi topu yav
West Bro'da oynuyor.bu herif yaşıyor mu yaw
Yıldız ekleniyorsosyal medyada güçlü olmak ne işe yarıyor yav?
bilgisayar oyununda mıYıldız ekleniyor
Kral altyapıda bile stoperleri uyutup atkada boşa çıkıp kafayı yolluyormuş. Böyle aynı interdeyken milana golü var
Solak bir duran top ustası eksikliği yıllardır süregelmekteydi. Kerem pas gibi orta kesiyor, zaman zaman direkt kaleye vuruşlarının da etkili olduğunu biliyorum, Ziyech malum zaten...Takımı tam oturmuş haliyle görebileydik...ziyech de çok iyi o konuda
ne güzel rtşWest Bro'da oynuyor.
hucümsal yönden kafasını çevirmeyi bilmiyor ve gol sezgisi yok defansta uçanı kaçanı vuruyor ama. Ona ragmen antepte demirbay kafasına indirdi balistik güdümlü füze gibi topu.Harbiden bu çocuk kafa vurmayı niye bilmiyor yav. Topu süsüyor resmen. Her vurduğu kafayı havaya dikiyor, hep aynı şeyi denemekten bıkmadı mı.
Rezil değiller ama evet onlar kadar savunan 2.bir medya kuruluşu muhabiri olmadı bizi geçen yıl maclarda dayak yerken masa başında da zayifken karşı tarafın pisliklerini birileri söylemeli bizim camia o konuda herzaman zayıf oldu o yüzden bu tarz adamlar kusturulmemelikoskoca galatasaray 2 tane rezilin savunmasına mı kaldı?