Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıplak fotosu mu düşmüş?Melis sezen konusuna bir göz attın mı son sayfa
Buna katılıyorum ama bu çok yanlış bir şey. Vecino'nun ne suçu vardı yani. Galatasaray topçusu olduktan sonra desteklenmesi gerekecekti. Ha gerçekte öyle olmayacaktı ama bunun adı şımarıklık ve yamyamlıktır.Vecino'nun bize katkı verme şansı 0'dı. O kadar yazılan çizilenden sonra o topçuyu gelmeden kaybetmiştik zaten. Bir adama toleransı 10 üzerinden değerlendirirsek o herife tolerans direk 1 olacaktı. Yanlış taç bile atsa yerden yere vurulurdu. 2-3 maçta kaybederdik o herifi ve o herifle aynı ülkeden olan oyuncuları
Vecino rotasyonda 1-2 sene faydalanabilecek bir adam. Üçüncü yıl saçmalıktı. Öbür dediğin şerhi ben de postun sonunda düştüm zaten, Ndombele potansiyeline yakın oynarsa sıkıntı falan olmaz.Ndombele asıl bölgesi olan 8 numarada süper değil ama genel olarak iyi oynayabileceği bir odaklanma ve form düzeyine gelirse (ben de şüpheliyim o ayrı) Türkiye Ligi'nde 6 numarayı da deplasman derbileri hariç gayet idare eder. Sınırlı maçta olması kaydıyla tabi. Öyle tüm sezon değil. Biraz form tutmuş ve odaklanmış bir Ndombele'nin TR ligi seviyesi için defansif olarak öyle kötü oyuncu olmadığını düşünüyorum ben. Ha birazcık takıma daha kontrollü oynama talimatı falan verebilir hoca o oynayacaksa doğal olarak.
CL'ye gelince... orada Torreira olsa bile zorlanacaksın zaten, hele bu grupta... Elbette en defansif orta sahanın Ndombele olduğu bir senaryo orada düşünülemez. O zaman artık orada Torreira yoksa (Allah korusun) Kaan Ayhanlı veya üç stoperli vs vs farklı bir taktik anlayışla falan çıkılacak...
Bu arada Vecino o maliyetlerin yarısına gelse yine kötü transfer olurdu... Çok net... Seneye gönderecek yer arayacağımız her oyuncu kötü transferdir maliyetinden bağımsız...
Çıplak fotosu mu düşmüş?
Bende biraz garip yazmışım ortalık ondan da karıştı.![]()
Ayrıca renktaşımız...Dennisi bise isterdim valla manyak topçu icardi arkasına ve aynı anda sahada çılgın atardı
Tepki görmeyen GS muhabiri mi varbunlara kim niye tepki gösterdi ki ilk haberi verdiler diye mi
Buna katılıyorum ama bu çok yanlış bir şey. Vecino'nun ne suçu vardı yani. Galatasaray topçusu olduktan sonra desteklenmesi gerekecekti. Ha gerçekte öyle olmayacaktı ama bunun adı şımarıklık ve yamyamlıktır.
Vecino rotasyonda 1-2 sene faydalanabilecek bir adam. Üçüncü yıl saçmalıktı. Öbür dediğin şerhi ben de postun sonunda düştüm zaten, Ndombele potansiyeline yakın oynarsa sıkıntı falan olmaz.
Yine de Torreira'ya bir şey olsa plan yapmanın çok zor olacağı gerçeğini değiştirmiyor. İyi bir rotasyon yok orta sahada an itibariyle. Çok kaliteli oyuncular var ama bir plan yapıp biçilen rollere alternatifler bulabileceğin bir rotasyon değil, bu da oyun alışkanlığı oturmasını zorlaştırır
Atılmış olan var görmemişsen bakGece 5 de tayyaremin aniden beni uyandıracağı bir Burcu Özberk resmi at da yatayım.
Bağcılar çocuğu bu,ilk geldiğinde kanatti,sonra fizigi kalinlasti ve begenemedim![]()
Zeki Saki - Player profile 24/25
Zeki Saki, 20, from Türkiye ➤ Isparta 32 Spor, since 2023 ➤ Centre-Forward ➤ Market value: €10k ➤ * Jul 9, 2004 in Istanbul, Türkiyewww.transfermarkt.com
zms gitmiş
Buna katılıyorum ama bu çok yanlış bir şey. Vecino'nun ne suçu vardı yani. Galatasaray topçusu olduktan sonra desteklenmesi gerekecekti. Ha gerçekte öyle olmayacaktı ama bunun adı şımarıklık ve yamyamlıktır.
Vecino rotasyonda 1-2 sene faydalanabilecek bir adam. Üçüncü yıl saçmalıktı. Öbür dediğin şerhi ben de postun sonunda düştüm zaten, Ndombele potansiyeline yakın oynarsa sıkıntı falan olmaz.
Yine de Torreira'ya bir şey olsa plan yapmanın çok zor olacağı gerçeğini değiştirmiyor. İyi bir rotasyon yok orta sahada an itibariyle. Çok kaliteli oyuncular var ama bir plan yapıp biçilen rollere alternatifler bulabileceğin bir rotasyon değil, bu da oyun alışkanlığı oturmasını zorlaştırır
Tabii Torreira'nın arkasında Torreira kadar iyi birini oturtamayızHer takımın kilit oyuncuları olur, bizim de Torreira ve Icardi öyle olacak. Net bir 6 numara yedekleseydik bile öyle. Sürpriz olmazsa Ndombele veya Kaan Ayhan'la yedekleyeceğiz işte artık mecbur 6 numarayı. CL maçlarına da mutlaka hazırlayacağız kendisini, gerekirse ligde risk almayacağız bazı maçlarda. Ha yine bir aksilik olur da oynayamazsa CL'de zaten orada defansı geride kurma, diziliş değiştirme gibi durumlara belki Torreira oynasa bile başvuracaksın, yine başvurursun, elinden geleni yaparsın, aynı sistemde oynamadığın için eksiğini daha rahat bile gizlersin belki. Sonuçta ligde 13. olan kadroyla bile Avrupa'da ciddi takımlara üstünlük kurduk, Barça'ya kök söktürdük. Nasıl? Tamamen farklı bir anlayışla oynadık çünkü. Yine kısmen öyle olacak.
Atılmış olan var görmemişsen bak
Trabzonspor'a gitsin.Pepe 1 senelik sözleşme istiyomus
Trabzon ya da arabistanTrabzonspor'a gitsin.
Tabii Torreira'nın arkasında Torreira kadar iyi birini oturtamayız
Kaan Ayhan çok farklı bir profil bence. Biraz daha iyi bir yedeği olmalıydı kurulacak rotasyonda. Yahut yedek olmazdı ama ana plan tutsaydı Amrabat gelseydi Torreira'nın olmadığı senaryoda Amrabat defansif aksiyon ve dinamizm yükünü taşırdı
CL'ye falan giriyorsun ama benim için Anadolu maçları bile Torreira'sız her şeye gebe