Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avcı neden başak yapmadı acaba çağdaş gitti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gedsonun ayağı yok,onun sürdüğü topu omer bayram sürüp 1.5 senede 16 asist yapti
Tr ligin bugunu bulmus sürekli kendini yere atip faul aliyor, birde ara sira top calabiliyor, okadar. Tr ligin en abartilmis oyunculardan bitanesi. Heleki bizim taraftartan daha cok abartiliyor. Okadar iyi olsa benfica birakmazdi 100 de 50 sacmaliga. Eminim kargalar stres yapmasa, yani isin icinde olmasaydi bonservisin tamamini 4 - 5 m€ alirdik.

Gedson bu ligin en iyi orta sahası

Bjz son yillarin en buyuk kazigini burak elmastan yedik

Ndombele umarsizina kadar dusmemiz bile bu olayla ilintili

Muhabirler Vecino güzellemesi yapınca tepki onlara döndü.
32 yaşında adama 3.5 milyon Euro bonservis, 2.4 milyon maaşla 2+1 sözleşme yapılması hiçbir taraftara mantıklı gelmezken “ çok iyi harika transfer” dersen tepki görürsün.
Aynen öyle Ndombele nin satın alma opsiyonu var mesela kimse o paraya birşey demez yönetime yalakalık yaparsa muhabirler herkes tepki gösterir algı yapıp taraftara satılmış demedikleri kalmış.

çok fazla sayıda ayağa kaldırmamış oyuncumuz var

hoca kadar muslera ve icardiye ve belki mertense çok iş düşüyor

bu takım muslera ve icardinin takımı

ndombeleyi, ziyechi, sanchezi, zahayı ve teteyi bu takıma aidiyet kazandırabilirsek uçarız

ve icardi ile muslera bu takımın sahadaki sahipleri olarak bu adamları takımın içine, taraftarla olan bağa dahil edebilirlerse mükemmel olur

Muslera’nın hanımının açacağı bir mantı ve akşam yemeğine bakar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gedson bu ligin en iyi orta sahası

Bjz son yillarin en buyuk kazigini burak elmastan yedik

Ndombele umarsizina kadar dusmemiz bile bu olayla ilintili
Şevki kara karganın topcusunu överken Galatasaray topcusunu umursamaz diye gömmüş. Ndombele gedsona gömünce görecez bu gedsona Patrick viera muamelesi yapanları. Bu arada o gedson denen it o takımda süre alamazken umursamaz yaa dediğiniz adam aynı takımda ne kadar oynamış bakın.Sokayim gedson sevginize

Günaydın

Bu dış hüçler olmasa ben şuan elondan daha zengindim.

Bu Haluk kendini ne sanıyor? Galatasaraya gelen her oyuncu için şans ve zaman verilmesi gerektiğini düşünen biri olarak ben de vecino ismi çıktığında moral olarak çökmüştüm. 3.5 m bonservis 2.5m maaş 32 yaşındaki lazio yedeği olan bir adama verilmezdi çünkü. Şimdi biz de mi algıcıyız veya takımımızı sevmiyoruz? Şu ülkede her eleştirilen adamın işi komployo bağlaması sıktı artık. Futbolcunun menajeri bile bu kadar saçma sapan savunmazdı adamı.

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şevki kara karganın topcusunu överken Galatasaray topcusunu umursamaz diye gömmüş. Ndombele gedsona gömünce görecez bu gedsona Patrick viera muamelesi yapanları. Bu arada o gedson denen it o takımda süre alamazken umursamaz yaa dediğiniz adam aynı takımda ne kadar oynamış bakın.Sokayim gedson sevginize

👏👏👏

olum dün twde olivera istatistikleri gördüm

herif ofansif defansif her istatistikde ilk 3de 😂

bizim avellerde herife topçu değil çekiyor

ayriyeten

gedson bizde olsa bu seferde gedson oyunu kuramıyor bize oyunu kuracak bir 8 lazım diye yazacakti bir çoğunuz

şuan üst level 2 tane oyun kurucu 8 miz var biri türk, bir tanede üst level driblingci kafası farklı çalışan bir 8 numaramız var

433 oynamak için herşey mevcut takımda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt