- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O videoyu gören umutun avatarındaki gibi pozlar verdiği söyleniyor@Uğur İz in attığı videoyu gördüm bu gece uyku yok zabaha kadar burdayız.
@Umut IşıkTr ligin bugunu bulmus sürekli kendini yere atip faul aliyor, birde ara sira top calabiliyor, okadar. Tr ligin en abartilmis oyunculardan bitanesi. Heleki bizim taraftartan daha cok abartiliyor. Okadar iyi olsa benfica birakmazdi 100 de 50 sacmaliga. Eminim kargalar stres yapmasa, yani isin icinde olmasaydi bonservisin tamamini 4 - 5 m€ alirdik.Gedsonun ayağı yok,onun sürdüğü topu omer bayram sürüp 1.5 senede 16 asist yapti
Aynen öyle Ndombele nin satın alma opsiyonu var mesela kimse o paraya birşey demez yönetime yalakalık yaparsa muhabirler herkes tepki gösterir algı yapıp taraftara satılmış demedikleri kalmış.Muhabirler Vecino güzellemesi yapınca tepki onlara döndü.
32 yaşında adama 3.5 milyon Euro bonservis, 2.4 milyon maaşla 2+1 sözleşme yapılması hiçbir taraftara mantıklı gelmezken “ çok iyi harika transfer” dersen tepki görürsün.
Kazik yedik ancak Ndombele futbola donmeye karar verirse Gedson'un adini bir daha agzina almazsin. Olur mu zor tabiki.Gedson bu ligin en iyi orta sahası
Bjz son yillarin en buyuk kazigini burak elmastan yedik
Ndombele umarsizina kadar dusmemiz bile bu olayla ilintili
çok fazla sayıda ayağa kaldırmamış oyuncumuz var
hoca kadar muslera ve icardiye ve belki mertense çok iş düşüyor
bu takım muslera ve icardinin takımı
ndombeleyi, ziyechi, sanchezi, zahayı ve teteyi bu takıma aidiyet kazandırabilirsek uçarız
ve icardi ile muslera bu takımın sahadaki sahipleri olarak bu adamları takımın içine, taraftarla olan bağa dahil edebilirlerse mükemmel olur
cok zor.Kazik yedik ancak Ndombele futbola donmeye karar verirse Gedson'un adini bir daha agzina almazsin. Olur mu zor tabiki.
Eskisinden daha cok kazaniyolardir yaw simdi bunlarin tripleri de öldürüyor beni. Gokhan bile gsli taklidi yapiyorTepki görmeyen GS muhabiri mi var
Bunların sıkıntısı kafaya takmaları
GS için kariyerimizi boşladık bize nasıl söversiniz kafasındalar
Şevki kara karganın topcusunu överken Galatasaray topcusunu umursamaz diye gömmüş. Ndombele gedsona gömünce görecez bu gedsona Patrick viera muamelesi yapanları. Bu arada o gedson denen it o takımda süre alamazken umursamaz yaa dediğiniz adam aynı takımda ne kadar oynamış bakın.Sokayim gedson sevginizeGedson bu ligin en iyi orta sahası
Bjz son yillarin en buyuk kazigini burak elmastan yedik
Ndombele umarsizina kadar dusmemiz bile bu olayla ilintili
Benim yok kardeşim face i kapattıktan sonra hiç sosyal medya aracı kullanmadım. Tavsiye ederim.Sosyal medyadan midem bulandı artık. Bazen keşke twitter, instagram vs olmasaydı diyorum.
fbliden carpici kebir ali yorumu
Şevki kara karganın topcusunu överken Galatasaray topcusunu umursamaz diye gömmüş. Ndombele gedsona gömünce görecez bu gedsona Patrick viera muamelesi yapanları. Bu arada o gedson denen it o takımda süre alamazken umursamaz yaa dediğiniz adam aynı takımda ne kadar oynamış bakın.Sokayim gedson sevginize