Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istisnasiz her mevkide, yedek kulübesi dahil, fenerden iyiyiz, nasil daha iyi kadro kurmus oluyorlar...
Bizim oyuncular hazır değil ayağına işte. Fenerin kadroyu mu beğeniyorsun, oynadığı topu mu diye sorunca geri kadroyu diyor. Bir halt oynadığı yok fenerin. İteklenerek gidiyorlar. Ama ne hikmetse iyi kadro varmış. Ama iyi top oynamiyormuş.

Fred, cengiz, szyman, tadic, dzeko falan muazzam transferlermiş. Zahaya bile olumsuz bakıyor herif ya inanamadım artık takipten çıktım
icardi > dzeko
zaha > tadic
ziyech > szymanski
sanchez > becao
muslera > livakovic
torreira > tüm fb orta sahasi

yani say say bitmez :D

daha mertens, ndombele, boey, angelino vs var..

Bizim oyuncular hazır değil ayağına işte. Fenerin kadroyu mu beğeniyorsun, oynadığı topu mu diye sorunca geri kadroyu diyor. Bir halt oynadığı yok fenerin. İteklenerek gidiyorlar. Ama ne hikmetse iyi kadro varmış. Ama iyi top oynamiyormuş.
a.gücü sahayi dar etti fenere son mac, twente 2-0 bulsaydi orada belki komple dagilirlardi... sanslilardi sonucta ama aynisi bizim icin de gecerli cünkü berbat oynadik

ama fener dagilir bence cünkü dzeko cok agir ve baya da kaciriyor... tadic fena degil ama kanatta hapsediyorlar, szymanski fark yaratacak topcu degil, fred de salma ihtimali görüyorum

gsde gerçekten başarılarıyla iz bırakan bazı ünlü yıldız yabancılar

veyahut kötü takımın iyi oynayanları

hagi
popescu
prekazi
falco-stumpf
thomas-song
ujfalusi
sneijder
baroş
kewell
muslera
taffarel
gomis
fernando
mariano
fegh-belhanda
drogba
melo
riera
podolski
iliç
unuttuğum olacaktır

birde genç yaşda noname gelip iş yapanlar

gary
ndiaye
onyekuru
macao
ribery
ilie

trde başarı harbı kaliteli yıldız topçulardan geçiyor

çok az başarısız olanı var

misal falcao, de jong, pva, de boer gibi

şu noname isimlerin ise çok çok azı tutuyor

bunu hangi takım için yaparsanız yapın aynı sonucu alacaksınız

futbol kaliteli ve zeki topçuyla oynanır
gerisi boş iş
Capone

a.gücü sahayi dar etti fenere son mac, twente 2-0 bulsaydi orada belki komple dagilirlardi... sanslilardi sonucta ama aynisi bizim icin de gecerli cünkü berbat oynadik

ama fener dagilir bence cünkü dzeko cok agir ve baya da kaciriyor... tadic fena degil ama kanatta hapsediyorlar, szymanski fark yaratacak topcu degil, fred de salma ihtimali görüyorum

o kadar da bok atmaya gerek yok ya onların da kadro iyi bence

Tabiki bizim Kadro kalite olarak daha iyi ama ben bu anadolu klüplerinin basiretsizliği nedeniyle çoğu maçı kazabileceklerini düşünüyorum

BJK ve Gs yi yenebileceklerini düşünmüyorum

zaha samsun maçında sonradan girer, ndombele de belki son yarım saat şans buşabilir.

fb bence geçen seneden daha kötü.1-2 maç sonra ayyuka çıkacaktır.jesus sayesinde geçen sene birşeyler yapabildiler.

Niye bu kadar çok fener konuşuyorsunuz? Bırakın kendilerini dev aynasında görsünler...

icardi > dzeko
zaha > tadic
ziyech > szymanski
sanchez > becao
muslera > livakovic
torreira > tüm fb orta sahasi

yani say say bitmez :D

daha mertens, ndombele, boey, angelino vs var..

Renkdasim, biz ittiyatli olalim sonucta bu karsilastirma oyuncularin gecmisi ile ve kagit ustundeki kiyaslamasi. Takim oyununda, planda, birlikte harekette isler degisebiliyor. Onun disinda yanlis birsey yok ama hatirlatmak istedim. Gunun sonunda, Ziyech/Zaha hazir degiller ve sure alamadilar (Zaha biraz). Onlarin tavugu onlara altin haliyle. Sezon sonu gereken cevap verilir :)

Biz bir süre rakipleri surklase edersek dirençleri kırılır. Feneri kaosa surukleriz. İsmail'in kıçına tekmeyi çabucak vururlar. Sürdürülebilir bir kadroları yok. Alternatifleri kaliteli değil. Hocaları fark yaratmaz. Tek güvenceleri tff'yi ele geçirmiş olmaları. Sistem onlara çalışıyor malesef. Fenerin burnunun b.ktan cikmamasinin da asıl sebebi bu zaten. Adamlarda futbol kültürü yok. Hile hurda kültürü geliştirmişler.

Yerli rotasyonumuzun kötü olduğunu düşünenler bence yanlıyorlar. Kazım Kerem barış Demirbay Kaan Günay hatta Halil gayet yeterli bir yerli oyuncu havuzu. Ali turap da yetnekli bir genç. Rotasyonda oynamasını isterim. Akman kardeşler de süre alabilir.

Alt yapı oyuncularının biraz daha hırslı olmaları gerekir. Bu kadar yıldızın içerisinde bize forma süresi gelmez deyip savsaklamamalılar. Kerem zaha gelmesine rağmen direniyor. Formayı da alır. Ali turap da gayret etmeli...

Eldekilerde problem yokta ek alternatifler lazim diger bolgelere.

Biraz izledikten sonra rahatlıkla söyleyebilirim dzeko ve baceo yu ovenler futbol yerine krikete filan yonelebilirler ikiside bomboş heleki o ovdukleri baceo bizim maicondan pek farkı yok öyle bir ovdulerki zannedersin marqinhos

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt