Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silivrispor'un 100 gol atan 17 yaşındaki genç golcüsü Mustafa Kürşat Tümay, Galatasaray tarafından denemeye alınmıştı.

Performansı beğenilen Mustafa Kürşat'ın; sonraki satıştan % 20 pay karşılığında transferi gerçekleşti.

Burak Özdemir

Seri C oyuncusunu bile haber yapan di marzionun o gün hiç haber yapmayıp susması herife teklif bile yapmamış olup menajer işi olabileceğini düşündüren bir konu. 2 tane herif gelmiş 33 üne bir herifi transfer oldu diye attı ortaya. Sonra diğerleride watsap mesajlarından okur gibi adamı saçma sapan şeylerle övmeye başladı.
Tam da bu yüzden menajer işi olabileceğini düşünmüyorum. Abi istisnasız bütün herkes aynı anda girdi haberi. Sözleşme süresinden alacağı maaşa kadar hepsini yazdılar. Bu kadar saçma bir iş varken ortada gidip bir sorarsın etrafa dimi lan gerçek mi acaba, kolpaya gelip rezil olmayalım diye. Bas baya doğruymuş işte.
Bir de çıkıp Sarri onay vermedi diyorlar. Heriflerde 8 tane orta saha oyuncusu var.

O hata zaten erden timurun yapacağı cinsten bir hata değildi ya akıl tutulması ya da başkasının aklına uyma bence. Yapsaydı bile 10 tane iyi iş yapmış biri 1 hata yapmış olacaktı sadece
O 1 hata bu sene yaptıkları 10 tane iyi işi silip süpürecek ve bütün sezonu başlamadan çöpe atacak bir hataydı, o yüzden ben bu konudan çok ama çok rahatsızım. 2008'den beri futbolu aktif takip eden biriyim hayatımda bu kadar saçma bir iş hatırlamıyorum GS'da. Yapılan çok saçma transferler olmuştur, bile bile defalarca lades yapılmıştır ama onlarda bile o işlerde mantıklı taraftar arasan bulursun.
O Vecino işi akıllara zarar bir işti. 9.5 milyon euro'yu stopere verip orta sahaya en son 5 yıl önce iyi top oynamış, yıllardır yedek kulübesinde aktif emeklilik halinde takılan kaplumbağadan bile daha temposuz 32 yaşındaki adama 2+1 sözleşme ile 2.3 milyon maaş verecektik.

1694089602217.webp

şu yapılan genç takviyeler harika gidiyor haberler doğruysa. En azından 3-5 sene sonra CL’ye 25 kişilik ciddi bi rotasyonla gideriz her ihtimale karşı.

Kerem gibi BAY gibi alt liglerden falan çözmek lazım her sezon birilerini. Güzel gidiyoruz o konuda da. Bizim altyapıdan bir şey çıkacağı yoktu şu denemeleri yapmasak.

Silivrispor'un 100 gol atan 17 yaşındaki genç golcüsü Mustafa Kürşat Tümay, Galatasaray tarafından denemeye alınmıştı.

Performansı beğenilen Mustafa Kürşat'ın; sonraki satıştan % 20 pay karşılığında transferi gerçekleşti.

Burak Özdemir
Bence günün en güzel haberi,teşekkürler sevgili Taner.
kesinlikle denemeliyiz,üstüne eğilmeliyiz.Vallahi bugünkü içimi açan ilk mesaj.

Şu Dortmund ve Bayern'deki elemanların işinden ses çıkmıyor nedense hala.

1-2 kişinin yaptığını tüm herkese niye yüklüyorsun ki şimdi bir iki değil diyeceksin okay 250 bin tweet içinden 5 bin kişi olsun yine bir şey değiştirmiyor. Gayet düzgün bir şekilde engel olamayacağını bildiği halde en azından bir çabam olsun diyerek ve karşısında olduğunu belirtmek adına normal eleştirilerdi daha çoğu.
Ciddi sayıda böyle mesajlar vardı bazıları da büyük takipçili hesaplardı.

Adanademirspor’daki Semih Güler’i acaba stoper yedeği için alırmıyız diye düşünmüştüm, adam 28 yaşındaymış. 22 falandır diyodum.
Yinede takas vs ile belki alınabilir, 50 maç var sonuçta Kaanı stoper olarak düşünmediğimiz ve Davinson Sanchezin dışında alternatif olmadığını düşündüğümüz zaman yerli bir hamle mantıklı olacaktır.
Yada Ayberk Karapo gibi potansiyelli bir genç hamlesi de olabilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gökdeniz oldu ama yaşı 18 altı olduğu için ya 18 i doldurulması bekleniyor ya da başka prosedürler var onlar için uğraşılıyor.
Çok 30 yaş adam oldu, onları mutlaka almak lazım durumu dengelemek için. Yerli rotasyonu için de ayrı ihtiyacımız var zaten.
Bu Bayern'deki elemanın fiziği baya iyi duruyor yaşına göre. Özellikle ondan çok umutluyum.

Ne güzel kaka bekliyorduk 2012de,şimdi kimi alacaksak🫣 14-15 eylulde🫣

14-15 eylülde ne olacak,yazsanız da bilsek

Şu Dortmund ve Bayern'deki elemanların işinden ses çıkmıyor nedense hala.
Dortmund'taki geldi 3 yıllık sözleşme imzaladı. 18 yaş altında olduğu için ailenin taşınması vb. gibi prosedürler var sanırım oyuncuda alt yaş milli takımda sanırım. Eyüp Aydın ile ilgili haberler ise kesildi.

Adanademirspor’daki Semih Güler’i acaba stoper yedeği için alırmıyız diye düşünmüştüm, adam 28 yaşındaymış. 22 falandır diyodum.
Yinede takas vs ile belki alınabilir, 50 maç var sonuçta Kaanı stoper olarak düşünmediğimiz ve Davinson Sanchezin dışında alternatif olmadığını düşündüğümüz zaman yerli bir hamle mantıklı olacaktır.
Yada Ayberk Karapo gibi potansiyelli bir genç hamlesi de olabilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaan stoper oynar yav gerektiğinde.
Adana'dan alınacak topçu Yusuf Sarı. O heriften fena Olcan Adın vibe'ı alıyorum. Vücut yapısı bile benziyor. TS'de iken hiç beğenmezdim ama Adanaspor'da başka bir şeye dönüştü. Yaşı 24, girilebilir bir risk olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt