Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.249
- 60.074
- 3.473
Sanmamokan buruk'un yag orani ndombele ile esit belki daha az muhtemelen![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmamokan buruk'un yag orani ndombele ile esit belki daha az muhtemelen![]()
Sakat demedi. Geçen sene takımı küme düşmesin diye sakat sakat maça çıkmış o yüzden üstüne gitmiyoruz, özel program hazırladık, haftaya takımla çalışmalara başlamasını ön görüyoruz dedi.Zaha hazır değil, onu %100 hazır olunca oynatacağız demişti Okan Hoca.
Şimdi sakat diyor Yener İnce. Ciddi anlamda çok uzadı bu iş.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanmam
Sadece kemikleri iri
1.5 ayda verir. Bunlar sporcu yav. Normal insanlar bile bi ayda 8-9kg verebiliyor diyetleanladigim kadariyla bunun yag orani 16%... ideal oyuncu 11-12'nin altinda diyor, bence iyi niyetli konusmus aslinda 10% altinda olmali... kim dediyse dogru demis, 5-10kg arasi fazlaligi var, bu da öyle 1 ayda düzelmez. 2-3 ay sürer
örnegin zaha'nin yag orani 8%'dir en fazla. Nereden mi biliyorum? benim vücut da ona benzer cünkü
Dr. İnce: "Zaha, uzun süren, tekrar eden kas sıkıntıları olmuş, önemli oyuncu olduğundan oynatılmış"
Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce: "Zaha, uzun süren, tekrar eden kas sıkıntıları olmuş, önemli oyuncu olduğundan oynatılmış. Yıpranmışlıkla üzerine gitsek sıkıntı yaşardık. Zaha da kendini denedi, istediklerini yapabilecek fitness'a sahip olmadığını fark etti. Sakatlığında kötü bir şey yok...www.gscimbom.com.tr
normal insan 8-9kg veremez, hicbisey yememesi lazim onun icin.. bu sporcu oldugu icin bu kadar cabuk veremez bi de beslenmesine dikkat etmiyor gibi, bu yüzden biraz daha uzun sürebilir, pek profesyonel yasamiyor sanirim, zaten hakkinda öyle elestiriler var.. forma sokup, vitrine koyup, iyi bi miktara satabilirsek iyi is yapmis oluruz1.5 ayda verir. Bunlar sporcu yav. Normal insanlar bile bi ayda 8-9kg verebiliyor diyetle
Yav nereye veremiyor sana açıp şimdi eşimin diyet sonucunu mu atayım. Bir ayda 8.3 kg verdi. Neyine inanmiyorsun?normal insan 8-9kg veremez, hicbisey yememesi lazim onun icin.. bu sporcu oldugu icin bu kadar cabuk veremez bi de beslenmesine dikkat etmiyor gibi, bu yüzden biraz daha uzun sürebilir, pek profesyonel yasamiyor sanirim, zaten hakkinda öyle elestiriler var.. forma sokup, vitrine koyup, iyi bi miktara satabilirsek iyi is yapmis oluruz
gönder mertens'i al jota'yı![]()
Sırf ndombele ye kendini göstermek gaza getirmek için geçmiş ama yok adamda gaz yeme olayı...![]()
atsana merak ettim simdiYav nereye veremiyor sana açıp şimdi eşimin diyet sonucunu mu atayım. Bir ayda 8.3 kg verdi. Neyine inanmiyorsun?
Zahayi devrede 8 m euroya evertona satar miydiniz
Milli takımda mı bu adam? Ben de diyorum niye İstanbul'a gelmedi hâlâgece 2'de Kolombiya - Venezuela maçı var DAVİNSON SANCHEZ oynar herhalde.

gönder mertens'i al jota'yı![]()
Diyetisyen yazıyordu biseyler ama bol yesillik tarzıydi. Ama sonradan durdu. İlk 2-3 ayda çok hızlı verdi sonra veremedi. Metabolizmayi hizlandirma çalışması da yaptı sanırım ben pek dikkatli takip etmedimatsana merak ettim simdi
bu 8kg verirse 1 ayda büyük oranda kas da kaybeder, esin muhtemelen sadece kilo vermeye özen gösterdi
1 ayda 8kg demek 72.000 kalori ekside olmak gerek, 30a böldügün an günde 2bin kaloriden fazla eksi yapar, ne yedi esin? sadece yesillik mi?
Hocam özel diyetler var. Bir ayda 15 kg bile veriyorlar. Gerçi bahsettiğim olay obez hastaları için. Normal sağlıklı olupta bu şekilde hızlı kilo vermek nasıl olur kestiremiyorum.atsana merak ettim simdi
bu 8kg verirse 1 ayda büyük oranda kas da kaybeder, esin muhtemelen sadece kilo vermeye özen gösterdi
1 ayda 8kg demek 72.000 kalori ekside olmak gerek, 30a böldügün an günde 2bin kaloriden fazla eksi yapar, ne yedi esin? sadece yesillik mi?