Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha hazır değil, onu %100 hazır olunca oynatacağız demişti Okan Hoca.
Şimdi sakat diyor Yener İnce. Ciddi anlamda çok uzadı bu iş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sakat demedi. Geçen sene takımı küme düşmesin diye sakat sakat maça çıkmış o yüzden üstüne gitmiyoruz, özel program hazırladık, haftaya takımla çalışmalara başlamasını ön görüyoruz dedi.

anladigim kadariyla bunun yag orani 16%... ideal oyuncu 11-12'nin altinda diyor, bence iyi niyetli konusmus aslinda 10% altinda olmali... kim dediyse dogru demis, 5-10kg arasi fazlaligi var, bu da öyle 1 ayda düzelmez. 2-3 ay sürer

örnegin zaha'nin yag orani 8%'dir en fazla. Nereden mi biliyorum? benim vücut da ona benzer cünkü

1.5 ayda verir. Bunlar sporcu yav. Normal insanlar bile bi ayda 8-9kg verebiliyor diyetle

1.5 ayda verir. Bunlar sporcu yav. Normal insanlar bile bi ayda 8-9kg verebiliyor diyetle
normal insan 8-9kg veremez, hicbisey yememesi lazim onun icin.. bu sporcu oldugu icin bu kadar cabuk veremez bi de beslenmesine dikkat etmiyor gibi, bu yüzden biraz daha uzun sürebilir, pek profesyonel yasamiyor sanirim, zaten hakkinda öyle elestiriler var.. forma sokup, vitrine koyup, iyi bi miktara satabilirsek iyi is yapmis oluruz

normal insan 8-9kg veremez, hicbisey yememesi lazim onun icin.. bu sporcu oldugu icin bu kadar cabuk veremez bi de beslenmesine dikkat etmiyor gibi, bu yüzden biraz daha uzun sürebilir, pek profesyonel yasamiyor sanirim, zaten hakkinda öyle elestiriler var.. forma sokup, vitrine koyup, iyi bi miktara satabilirsek iyi is yapmis oluruz
Yav nereye veremiyor sana açıp şimdi eşimin diyet sonucunu mu atayım. Bir ayda 8.3 kg verdi. Neyine inanmiyorsun?

Şimdi Totenham kampi görmüş ndombele Okan Hocayla ortada olduğu 5 e 2 de birak top pesinde kosturmayi direk top nereye gidiyor diye bakiyor..

Bu fazla yaglardan mi ?
Yoksa defans yapmayimi bilmiyor ?

Sırf ndombele ye kendini göstermek gaza getirmek için geçmiş ama yok adamda gaz yeme olayı... :)
1694118747314.webp

Yav nereye veremiyor sana açıp şimdi eşimin diyet sonucunu mu atayım. Bir ayda 8.3 kg verdi. Neyine inanmiyorsun?
atsana merak ettim simdi

bu 8kg verirse 1 ayda büyük oranda kas da kaybeder, esin muhtemelen sadece kilo vermeye özen gösterdi

1 ayda 8kg demek 72.000 kalori ekside olmak gerek, 30a böldügün an günde 2bin kaloriden fazla eksi yapar, ne yedi esin? sadece yesillik mi?

atsana merak ettim simdi

bu 8kg verirse 1 ayda büyük oranda kas da kaybeder, esin muhtemelen sadece kilo vermeye özen gösterdi

1 ayda 8kg demek 72.000 kalori ekside olmak gerek, 30a böldügün an günde 2bin kaloriden fazla eksi yapar, ne yedi esin? sadece yesillik mi?
Diyetisyen yazıyordu biseyler ama bol yesillik tarzıydi. Ama sonradan durdu. İlk 2-3 ayda çok hızlı verdi sonra veremedi. Metabolizmayi hizlandirma çalışması da yaptı sanırım ben pek dikkatli takip etmedim

atsana merak ettim simdi

Hocam özel diyetler var. Bir ayda 15 kg bile veriyorlar. Gerçi bahsettiğim olay obez hastaları için. Normal sağlıklı olupta bu şekilde hızlı kilo vermek nasıl olur kestiremiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt