- 10 Haziran 2019
- 10.021
- 8.581
- 873
Melike niye yok asporda
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dennis, Pepe, Onuachu, Bakasetas bayağı çılgın bir hat olur
Kefire hayır demek durumundayız.evet u17 de 1 sezon. baktın mı gollerine peki?
paso karambol. profil bile açmadım.
u17 de stat yapıp menajerle haberle çıkarıp tüm yaz yatan sezon başladığında da yatmaya devam eden tipten ne bekliyorsun
kolpacıymışssın sen de
dogrudurKefire hayır demek durumundayız.
Bence iyi herif iş de yapacaktır ama Dennis başka seviyeBakambu bana göte tutmadı ayak zayıf adamın ya pozisyon buluyor ama bi türlü atamadı
20 sinde kapanıyordu geri çekmişler 7 sine normalde daha 12 gün vardı yani.Arabistan'da transfer dönemi kapanmış. Geçen hanginiz beni kekledi Araplarınki bizden sonra kapanıyor diye?
Lig icin de alinmaz ki.. Yani 6 CL maci kacirmis olacak.. Biraz zorlama haber gibi geldi. Hani firsat transferi olsa dahi ne kadar bir avantaj olur ? Genc desen, degil. Devre arasina belki, en iyimser.
erden timur daha bugün yabancı işini kapattık yerlide fırsat olursa belki demedi mi jacobsen

Sen miydin yoksa Neaci20 sinde kapanıyordu geri çekmişler 7 sine normalde daha 12 gün vardı yani.
Suudileri gitmiyor katara gidiyor zaten bilmiyor etmiyor konuşuyor boş boş dönem kapansada kurtulsak şu sürekli ortaya isim atan denyodan.Lig icin de alinmaz ki.. Yani 6 CL maci kacirmis olacak.. Biraz zorlama haber gibi geldi. Hani firsat transferi olsa dahi ne kadar bir avantaj olur ? Genc desen, degil. Devre arasina belki, en iyimser.