- 25 Kasım 2008
- 13.564
- 12.275
- 2.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
G.Amerika girişine dünyanın en iyi kulübü giremez yazmışlar.@Emrah Duvar ambargo devam ediyor mu
Herhalde en son telles mi maicon mu almistik brezilyadan? Hic girmiyoruz o pazara nedense. Gerci cok karisik bir pazar orasi da, 1 topcunun bonservisi 3 farkli kulupte olabiliyor
Underrated bir topçuydu. Bizde böyle biri olsun isterdim.
Verratti konusunda uygun şart nedir? 30 m bonservis 7.5 m maaş mıVerratti uygun sartlarda oluyorsa mutlaka gelsin, Ocak‘tan itibaren oynar CL‘de
Gelirse de en hazir transferimiz olur muhtemelen
Bonservisiyle de gelirse gelecek bi kac yili da kurtarmis oluruz.
Hangi takimda?Verratti uygun sartlarda oluyorsa mutlaka gelsin, Ocak‘tan itibaren oynar CL‘de
devre arasi transfer döenminden sonra oyuncu eklenebiliyor/degistirilebiliyor diye biliyorum cl'deHangi takimda?
o kismini bilemem, zamaninda icardi de cok uygun meblagaya kiralanmisti, belki yine öyle 1 sey olabilir yedekte cürümesi yerine.. olursa olur olmazsa olmaz, pek kafa patlatmaya degmez bence yönetim düsünsünVerratti konusunda uygun şart nedir? 30 m bonservis 7.5 m maaş mı
Ndiayenin beyni yoktu malesef iyi çakmıştık 17 yeiçimden bir ses ndombele bu sene takımın yıldızı olacak gibi.
biz böyle yaldır yaldır topu alıp giden yıkılmayan adamların hastasıyız örnek; Ndiaye vb.
Ligde Set oyunu oynuyoruz. Rakip bizi yerleşik bekliyor. Topla dönüp bir kaç adım atacak adam lazım. Yoksa yan pas, geri pas ile keyifsiz maçlar izlemeye devam ederiz. Çünkü biz sistem takımı değiliz henüz.içimden bir ses ndombele bu sene takımın yıldızı olacak gibi.
biz böyle yaldır yaldır topu alıp giden yıkılmayan adamların hastasıyız örnek; Ndiaye vb.