Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fabrizio Suudi ligi transferin bittiğini söylemiş. 18 Eylül falan diyorlardı ? Doğrumu acaba ?

Herhalde en son telles mi maicon mu almistik brezilyadan? Hic girmiyoruz o pazara nedense. Gerci cok karisik bir pazar orasi da, 1 topcunun bonservisi 3 farkli kulupte olabiliyor

Kontenjan açılamasa bile alınıp Pendik tarzı bir takıma kiraya verilebilir oyuncu gerçekten potansiyelli ise

Ne Verratti'ymiş bi alamadılar, bu kadar parayı verip halen transferi bitirememeleri çok tuhaf. Problemin ne olduğunu çok merak ettim, Ronaldo'lar Benzema'lar gidiyor bu arkadaş gidemiyor bir türlü ne hikmetse.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Verratti konusunda uygun şart nedir? 30 m bonservis 7.5 m maaş mı
o kismini bilemem, zamaninda icardi de cok uygun meblagaya kiralanmisti, belki yine öyle 1 sey olabilir yedekte cürümesi yerine.. olursa olur olmazsa olmaz, pek kafa patlatmaya degmez bence yönetim düsünsün

içimden bir ses ndombele bu sene takımın yıldızı olacak gibi.
biz böyle yaldır yaldır topu alıp giden yıkılmayan adamların hastasıyız örnek; Ndiaye vb.

Ben bu sene orta saha da Kerem Torreira Mertensin yerine Ndombele nin oynayacağını düşünüyorum.8-10 arası bir görevde yer alacaktır.Seneye bonservisini alırız diye tahmin ediyorum 2 sene önce Real Madrid'in istediği bir oyuncuydu.

içimden bir ses ndombele bu sene takımın yıldızı olacak gibi.
biz böyle yaldır yaldır topu alıp giden yıkılmayan adamların hastasıyız örnek; Ndiaye vb.
Ligde Set oyunu oynuyoruz. Rakip bizi yerleşik bekliyor. Topla dönüp bir kaç adım atacak adam lazım. Yoksa yan pas, geri pas ile keyifsiz maçlar izlemeye devam ederiz. Çünkü biz sistem takımı değiliz henüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt