Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En anlamadığım transfer sanchez oldu, kesinlikle stoper ihtiyaci vardı, ama 3 milyonluk bir adama ihtiyaç yoktu, nelssonu kessen adamın değerini dusureceksin, bu herif yedek kalsa 3.2 maaş vereceksin. Mantıklı açıklayan biri olur mu ?
İlk cl maçından sonra Abdülkerim ve Nelsson la Cl mi olur diye laf edecektin bu sefer de

Amrabat ı zaten isteyipte alamamışız :)

Yabancı sınırına nasıl bağladın bu işi ?

Kerem A.dan gelecek parayı kullanırım gibi mi düşündün ?

Evet o zaman farklı denklemler olacağı için yerlilerin satışı ile mümkün olabilirdi.

Kerem Demirbay-3.700.000 Euro da muhtemelen olmazdı.

Zaha için de CL dönemini beklerdik muhtemelen limit için önden protokol vs yaparak.

7be2e01110ce525a20b7aaed04bb68a6.jpg

İlk cl maçından sonra Abdülkerim ve Nelsson la Cl mi olur diye laf edecektin bu sefer de
Knk beni anladığını varsayamak istiyorum çünkü kafası çalışan bir adamsın, bunun bir ikilem yarattığını görüyorsun bence, mesele performans değil

En anlamadığım transfer sanchez oldu, kesinlikle stoper ihtiyaci vardı, ama 3 milyonluk bir adama ihtiyaç yoktu, nelssonu kessen adamın değerini dusureceksin, bu herif yedek kalsa 3.2 maaş vereceksin. Mantıklı açıklayan biri olur mu ?
Neden aponun kesik yeme ihtimalini dusunmuyorsun bumutum. Son antep macinin basinda pozisyon ofsayt olmasa kirmizi yemisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt