Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GALATASARAY ile fb nin kadro karşılaştırılması yspalım..... Kalite farkı inanılmaz... Torreira yı yedekleyecek bir yerli almalıyız. Salih Özcan tam isabet olur.

Muslera. >> > Livakoviç
Boey. >>> Osai
Nelsson >> Becau
Sanchez. >>>> Djiku
Angelino. >>. Ferdi
Torreira. >>>>>> İsmail yüksek
Ndombele >>>>> Fred
Zaha >>>> Tadic
Tete. >>> Cengiz
Ziyech. >>>. Szymanski
İcardi. >>>>> Dzeko

Ndombele çok sempatik bir heife benziyor riskli ama umarım basarili olur. 1 tanede defansif oyuncu alsaydik iyi olurdu

GALATASARAY ile fb nin kadro karşılaştırılması yspalım..... Kalite farkı inanılmaz... Torreira yı yedekleyecek bir yerli almalıyız. Salih Özcan tam isabet olur.

Muslera. >> > Livakoviç
Boey. >>> Osai
Nelsson >> Becau
Sanchez. >>>> Djiku
Angelino. >>. Ferdi
Ndombele >>>>> Fred
Zaha >>>> Tadic
Tete. >>> Cengiz
Ziyech. >>>. Szymanski
İcardi. >>>>> Dzeko

Henüz Forma giymemiş adamları önde görmen aşırı saçma FM veya FIFA oynamıyoruz ..ayriyetten ferdi boey disinda ligdeki tüm bekleri ezer geçer sağ sol fark etmez..
.

Muslera. >> > Livakoviç
Boey. >>> Osai
Nelsson >> Becau
Sanchez. >>>> Djiku
Angelino. >>. Ferdi
Ndombele >>>>> Fred
Zaha >>>> Tadic
Tete. >>> Cengiz
Ziyech. >>>. Szymanski
İcardi. >>>>> Dzeko

Bu karşılaştırmaları hep saçma bulmuşumdur genelde de fenerliler daha çok yapar bu tür şeyleri önemli olan takım olmak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SL kadrosu Zaha hazır olunca form durumuna göre degerlendiririz

Mus

Davinson Nelson Abdul

Boey. Toreira. Ndombele. Angelino

Ziyech. Kerem

İcardi

Masuaku ferdiden iyi bence. Suanki performansiyla angelinodan da iyi

Angelino büyük hayal kirikligi benim için şu ana kadar ben bu heriften cok başka bir oyun bekliyordum..Değil masuaku eren elmalı bile şu an iyi oynuyor olabilir.. Belki en büyük beklentim olan isim Angelinoydu gerçi henüz 5-6 maç ancak oynadı ben bir şekilde toplayacagini düşünüyorum..
Ferdi geçen yıldan beri başka birşey oynuyor yaw boey disinda kiyaslanabilecegi bir bek goremiyorum ..Bir tarafta adam sken boey diğer bek delici ferdi ikisi de müthiş enerjik rakipleri hayattan soguturduk..

ferdinin defansı ile angelinonun defansı arasında bir fark yok bu arada

ferdinin ofansif skilleri angelinodan bi tık daha iyi çünki ferdinin driblingi var
ha angelinonunda ilk gözlemletime göre kilit pas olayı var ferdide hiç olmayan

ama genel olarak dribling olmasa birbirlerine benzer topçular

birde türk avantajı var

Angelino büyük hayal kirikligi benim için şu ana kadar ben bu heriften cok başka bir oyun bekliyordum..Değil masuaku eren elmalı bile şu an iyi oynuyor olabilir.. Belki en büyük beklentim olan isim Angelinoydu gerçi henüz 5-6 maç ancak oynadı ben bir şekilde toplayacagini düşünüyorum..
Ferdi geçen yıldan beri başka birşey oynuyor yaw boey disinda kiyaslanabilecegi bir bek goremiyorum ..Bir tarafta adam sken boey diğer bek delici ferdi ikisi de müthiş enerjik rakipleri hayattan soguturduk..

latovlevici anlatıyor sanki 😂

hadı abicim ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt