Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.243
- 102.359
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumda kadın voleybolu gibi kolpa bi spor yasaklanmıştır
GALATASARAY ile fb nin kadro karşılaştırılması yspalım..... Kalite farkı inanılmaz... Torreira yı yedekleyecek bir yerli almalıyız. Salih Özcan tam isabet olur.
Muslera. >> > Livakoviç
Boey. >>> Osai
Nelsson >> Becau
Sanchez. >>>> Djiku
Angelino. >>. Ferdi
Torreira. >>>>>> İsmail yüksek
Ndombele >>>>> Fred
Zaha >>>> Tadic
Tete. >>> Cengiz
Ziyech. >>>. Szymanski
İcardi. >>>>> Dzeko
GALATASARAY ile fb nin kadro karşılaştırılması yspalım..... Kalite farkı inanılmaz... Torreira yı yedekleyecek bir yerli almalıyız. Salih Özcan tam isabet olur.
Muslera. >> > Livakoviç
Boey. >>> Osai
Nelsson >> Becau
Sanchez. >>>> Djiku
Angelino. >>. Ferdi
Torreira. >>>>>> İsmail yüksek
Ndombele >>>>> Fred
Zaha >>>> Tadic
Tete. >>> Cengiz
Ziyech. >>>. Szymanski
İcardi. >>>>> Dzeko
Masuaku ferdiden iyi bence. Suanki performansiyla angelinodan da iyiHenüz Forma giymemiş adamları önde görmen aşırı saçma FM veya FIFA oynamıyoruz ..ayriyetten ferdi boey disinda ligdeki tüm bekleri ezer geçer sağ sol fark etmez..
.
Kapasiteleri belli adamların kağıt üstünde haklı. Ferdi şu an iyi angelinhodan.Henüz Forma giymemiş adamları önde görmen aşırı saçma FM veya FIFA oynamıyoruz ..ayriyetten ferdi boey disinda ligdeki tüm bekleri ezer geçer sağ sol fark etmez..
.
Napiyon canimMasuaku ferdiden iyi bence. Suanki performansiyla angelinodan da iyi
Kapasiteleri belli adamların kağıt üstünde haklı. Ferdi şu an iyi angelinhodan.
Kapasiteleri belli adamların kağıt üstünde haklı. Ferdi şu an iyi angelinhodan.
Masuaku ferdiden iyi bence. Suanki performansiyla angelinodan da iyi
Angelino büyük hayal kirikligi benim için şu ana kadar ben bu heriften cok başka bir oyun bekliyordum..Değil masuaku eren elmalı bile şu an iyi oynuyor olabilir.. Belki en büyük beklentim olan isim Angelinoydu gerçi henüz 5-6 maç ancak oynadı ben bir şekilde toplayacagini düşünüyorum..
Ferdi geçen yıldan beri başka birşey oynuyor yaw boey disinda kiyaslanabilecegi bir bek goremiyorum ..Bir tarafta adam sken boey diğer bek delici ferdi ikisi de müthiş enerjik rakipleri hayattan soguturduk..
Yoo olamazdı 2 senedir bir halt yemiyorduMesele kapasiteyse Delle Ali geçen sezonun yıldızı olurdu ..