Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Shorloth demek zorundayim
hamsiyi fazla kaçırmışsın derim
Şimdi baktım gollerin 7’si Türkiye Kupası. Pehhh. BY17 10 maç az oynayarak CL’de yapmış o istatistiğiSorloth o sezon turm kulvarlarda 33 gol 11 asist yapmis yaw
Bnc hafife alinmamali
Derbilerin de cogunda gol atmisti diye hatirliyorum
İstedigi kadar gol atsin Burak'i begendigimi soyleyemem tikir tikir oynayan takimin oyunu burak girince bozulmustu. Oynayan ve ayni zamanda oynatan forvetleri tercih ederim.Şimdi baktım gollerin 7’si Türkiye Kupası. Pehhh. BY17 10 maç az oynayarak CL’de yapmış o istatistiği
Yok be renktaş 12-13’te bayağı iyiydi, savunma arkası koşular, kafa golleri, presi falan çok iyiydi. 13-14 sonrası sistem işlemediği için sırtı dönük oynaması gerekiyordu, onu yapamayıp orada milletin gözüne parmak falan sokup oyunu soğutuyordu. Hakemlerde eli değince çalmaya başlamıştı ayrıca ama 12-13’te çok iyiydiİstedigi kadar gol atsin Burak'i begendigimi soyleyemem tikir tikir oynayan takimin oyunu burak girince bozulmustu. Oynayan ve ayni zamanda oynatan forvetleri tercih ederim.
Cvplarınızı alalım lütfen
Yaw o sezonu super zaten sapka cikarilir. her sezon 30 32 atsa problem yoktu bence o kadar gol atinca oyununu gormezden gelebilirsin.Yok be renktaş 12-13’te bayağı iyiydi, savunma arkası koşular, kafa golleri, presi falan çok iyiydi. 13-14 sonrası sistem işlemediği için sırtı dönük oynaması gerekiyordu, onu yapamayıp orada milletin gözüne parmak falan sokup oyunu soğutuyordu. Hakemlerde eli değince çalmaya başlamıştı ayrıca ama 12-13’te çok iyiydi
Cvplarınızı alalım lütfen
Adamın 12-13’ünü övüyoruz zaten. Sonraki sezonlarda kendisine sövdürmüştü. Gerçi karakteri sorunlu olmayıp rekabete girmeye gönüllü bir herif olsa bizde jübile bile yapabilirdi bence. Oyununu tecrübe kazanınca olgunlaştırabildi, o da 35’i bulmuştu herhalde de en büyük sorunu ben varım ne forveti falan demesiydi. Drogba’nın alınmasına bile tripliydi baştaYaw o sezonu super zaten sapka cikarilir. her sezon 30 32 atsa problem yoktu bence o kadar gol atinca oyununu gormezden gelebilirsin.
Ama sonraki sezonlarda hem ligde 15 falan atip bir de takim oyununa da bir seyler katamayinca bence problem idi
Defansif oyunundan bahsetmedim. Dombeleyi ileride kullanmasını dikkate alır umarim dedim. 4231 dizileceksek.Mou'nin igrenc defansif futbolunu kiyas olarak kullanmak yanlis.. biz daha ofansif ve ileri dönük oynuyoruz, muhtemelen 8 numara yabanci sinirina takilmazsa