Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorloth o sezon turm kulvarlarda 33 gol 11 asist yapmis yaw

Bnc hafife alinmamali

Derbilerin de cogunda gol atmisti diye hatirliyorum

hamsiyi fazla kaçırmışsın derim
images (29).webp

Şimdi baktım gollerin 7’si Türkiye Kupası. Pehhh. BY17 10 maç az oynayarak CL’de yapmış o istatistiği
İstedigi kadar gol atsin Burak'i begendigimi soyleyemem tikir tikir oynayan takimin oyunu burak girince bozulmustu. Oynayan ve ayni zamanda oynatan forvetleri tercih ederim.

İstedigi kadar gol atsin Burak'i begendigimi soyleyemem tikir tikir oynayan takimin oyunu burak girince bozulmustu. Oynayan ve ayni zamanda oynatan forvetleri tercih ederim.
Yok be renktaş 12-13’te bayağı iyiydi, savunma arkası koşular, kafa golleri, presi falan çok iyiydi. 13-14 sonrası sistem işlemediği için sırtı dönük oynaması gerekiyordu, onu yapamayıp orada milletin gözüne parmak falan sokup oyunu soğutuyordu. Hakemlerde eli değince çalmaya başlamıştı ayrıca ama 12-13’te çok iyiydi

İngiliz futbol kulübü Chelsea sadece tek bir transfer döneminde 329 milyon euro para harcadı. Bu para Almanya, İtalya, İspanya, Fransa ve Türkiye’de harcanan toplam paradan bile daha fazlaydı. Eğer tek bir transfer dönemi içinde 1 tane futbol kulübü 5 ülkeden daha fazla para harcadıysa kesinlikle orada anlatılması gereken bir hikaye vardır. Ve içimden bir his toprağın altındaki bu hikayenin sadece futbolla alakalı olmadığını söylüyor. Bakalım. Önümüzdeki 8-10 dakika boyunca toprağı kazacağız ve altından bir hazine çıkıp çıkmayacağını birlikte göreceğiz.

Yok be renktaş 12-13’te bayağı iyiydi, savunma arkası koşular, kafa golleri, presi falan çok iyiydi. 13-14 sonrası sistem işlemediği için sırtı dönük oynaması gerekiyordu, onu yapamayıp orada milletin gözüne parmak falan sokup oyunu soğutuyordu. Hakemlerde eli değince çalmaya başlamıştı ayrıca ama 12-13’te çok iyiydi
Yaw o sezonu super zaten sapka cikarilir. her sezon 30 32 atsa problem yoktu bence o kadar gol atinca oyununu gormezden gelebilirsin.

Ama sonraki sezonlarda hem ligde 15 falan atip bir de takim oyununa da bir seyler katamayinca bence problem idi

Ben buragin oyun stiilini beğenmiyorum. Bütün takımı kendine top atmaya zorluyordu. Çok istemiştim gitmesini gitti

Yaw o sezonu super zaten sapka cikarilir. her sezon 30 32 atsa problem yoktu bence o kadar gol atinca oyununu gormezden gelebilirsin.

Ama sonraki sezonlarda hem ligde 15 falan atip bir de takim oyununa da bir seyler katamayinca bence problem idi
Adamın 12-13’ünü övüyoruz zaten. Sonraki sezonlarda kendisine sövdürmüştü. Gerçi karakteri sorunlu olmayıp rekabete girmeye gönüllü bir herif olsa bizde jübile bile yapabilirdi bence. Oyununu tecrübe kazanınca olgunlaştırabildi, o da 35’i bulmuştu herhalde de en büyük sorunu ben varım ne forveti falan demesiydi. Drogba’nın alınmasına bile tripliydi başta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt