- 6 Eylül 2014
- 94.358
- 65.115
- 4.608
erden timur yerli fırsatı derken salihi kastetti zaten.bunları söyleyen mi gelmeyecek?
Nezaman dedi bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erden timur yerli fırsatı derken salihi kastetti zaten.bunları söyleyen mi gelmeyecek?
Adam transfer olursam oynama şartıyla gelirim demiş diyorlar Ayrıca Şampiyonlar Ligi maçlarında da oynayamayacak bunu ister mi zannetmiyorum Salih zor ama o diğer bayern'li çocuk gelse iyi olurGelmesi şart gibi duruyor.torreira üst üste maçlara çıkacak bu herif bir sakatlanirsa yandı gülüm keten helva
tarihi yazıyo görmüyon muNezaman dedi bunu
Zyech oynar demirbay yedek olur solda kazimcanmusleratüm oyuncular oynayacak duruma geldiğinde, ligdeki ideal onbirimiz bu olacak sanırım.
boey nelsson bardakçı angelinho
torriera
keremA Kdemirbay ndombele zaha
icardi
şu an için ideal onbir ise;
musleragenel olarak elimizi rahatlatacak ve kulübeden gelecek quality oyuncularımız ise,
boey nelsson bardakçı angelinho
torriera
tete Kdemirbay sergio keremA
icardi
mertens
ziyech
BAY
(tete)
(sergio)
olur.
D.Sanchez'i nasıl bir matematikte oynatacağımızı bulamadım sadece. bir de bakambu'nun yetersiz olduğunu düşünüyorum.
Mavi gözlü paşam benim,ülkenin geleceği15 yaşında milli takim kaptani furkanim
Ekli dosyayı görüntüle 219686
Adam transfer olursam oynama şartıyla gelirim demiş diyorlar Ayrıca Şampiyonlar Ligi maçlarında da oynayamayacak bunu ister mi zannetmiyorum Salih zor ama o diğer bayern'li çocuk gelse iyi olur
Fenere gidebilir ozamansalihde aşırı fbli vibeı var
Gsli dedilerdi fatih hoca istediği dönem,hatta hesabımızı takip ediyodu diye aklımda kalmış.2021 yazı..salihde aşırı fbli vibeı var
peki ya volkan glatt ile ilgili düşüncelerin?salihde aşırı fbli vibeı var
Pişman olmamak için sartBazen salih ndombele cikariz