Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera

boey nelsson bardakçı angelinho

torriera

keremA Kdemirbay ndombele zaha

icardi
tüm oyuncular oynayacak duruma geldiğinde, ligdeki ideal onbirimiz bu olacak sanırım.

şu an için ideal onbir ise;

muslera

torriera

tete Kdemirbay sergio keremA

icardi
genel olarak elimizi rahatlatacak ve kulübeden gelecek quality oyuncularımız ise,

mertens
ziyech
BAY
(tete)
(sergio)

olur.

D.Sanchez'i nasıl bir matematikte oynatacağımızı bulamadım sadece. bir de bakambu'nun yetersiz olduğunu düşünüyorum.

Gelmesi şart gibi duruyor.torreira üst üste maçlara çıkacak bu herif bir sakatlanirsa yandı gülüm keten helva
Adam transfer olursam oynama şartıyla gelirim demiş diyorlar Ayrıca Şampiyonlar Ligi maçlarında da oynayamayacak bunu ister mi zannetmiyorum Salih zor ama o diğer bayern'li çocuk gelse iyi olur

'gelecek ne getirecek göreceğiz'

meali: transferin son günlerinde dahi hersey olabilir,ben olurda dortmundda şans bulamam felan.Galatasarayın da yerli problemi var malum.

muslera

torriera

keremA Kdemirbay ndombele zaha

icardi
tüm oyuncular oynayacak duruma geldiğinde, ligdeki ideal onbirimiz bu olacak sanırım.

şu an için ideal onbir ise;

muslera

torriera

tete Kdemirbay sergio keremA

icardi
genel olarak elimizi rahatlatacak ve kulübeden gelecek quality oyuncularımız ise,

mertens
ziyech
BAY
(tete)
(sergio)

olur.

D.Sanchez'i nasıl bir matematikte oynatacağımızı bulamadım sadece. bir de bakambu'nun yetersiz olduğunu düşünüyorum.
Zyech oynar demirbay yedek olur solda kazimcan

Geçen senenin sonlarına doğru Salih Özcan’ın Dortmund’da süreleri azaldı.
6 numarada çok formda bir Emre Can faktörü var önünde.
Geçen sene Mainz ile oynadıkları son şampiyonluk maçında Salih süre bulamazken sol bek Guerrero’yu orta sahada oynatmışlardı.
Bu sene de 3 maçta 9 dakika süre buldu.
Orada yeterince oynayamadığı için son 5 günde Salih Özcan’ın Türkiye’ye transfer olma ihtimali var.

Adam transfer olursam oynama şartıyla gelirim demiş diyorlar Ayrıca Şampiyonlar Ligi maçlarında da oynayamayacak bunu ister mi zannetmiyorum Salih zor ama o diğer bayern'li çocuk gelse iyi olur

Ligde oynar zaten ocaktan sonrada Avrupa'da oynar. Torreira 8 de oynar

Dortmundda yedeğe düştü. Eyüp Aydın'da gelsin

F5r2oL3WgAAdPVC

;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt