Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsson’u Kopenhag’ın satma sebebi pandemi sonrası kısıtlı Avrupa gelirleriydi, ŞL yapsalar vermezlerdi, büyük şanstı kısacası.O işler hiç belli olmuyor. Kadroya bakınca ellerinde bir sürü stoper var. 6 stoperin 5'i de baya süre almış. 3'ü de genç sayılır. Nelsson da 3.5'a Kopenhag'a gelip 7'ye bize geldi. Bu da çok parlamadan istikrarını sürdürürse alınabilir kıvamda olur.
Ugur kaan o,bize önerdim ama fbnin geri alma hakkı var goztepeden,önde de fena değildi sankiBu Ümit millide şu an oynanan maçta sağ bek uğur Ayhan defansif iyi geldi gozume
Transfer yapacağımız yok. Yiğiti mahpustan çıkaralım bari kolaj yapsın
Napcan?almanya'dan gelecek olan elemanlar ne oldu
kurulu düzenlerini bırakamamışlar iptalalmanya'dan gelecek olan elemanlar ne oldu
Inter'de öyle bir transfer refleksi olsa bizden önce Zaniolo'yu alırlardı sanki. Daha önemli bir isim bu Pirola'ya göre.Nelsson’u Kopenhag’ın satma sebebi pandemi sonrası kısıtlı Avrupa gelirleriydi, ŞL yapsalar vermezlerdi, büyük şanstı kısacası.
Bu İtalyan kulübü ise oynatmayacağı adama bu bedeli ödemez, bundan sonra iyi oynadığı senaryoda da bize kalmaz en kötü Inter gider geri alır. Kötü senaryoda da almanın anlamı kalmaz.
Abi italyadan bisey getir banaNapcan?
İkisine 2 şer milyon teklif edelim ayartalim olmazmi acabaKenan Yıldız ile Can Uzun trenleri maalesef kaçtı
Futbola az ara ver tatildesin ulanAcun buçuk tvde ön eleme maçlarımızın özetleri var. Canını sıkmak isteyen izleyebilir
En güzeli öyle oluyor bende 6 gündür hiçbir şekilde internete bile girmedim futboldan uzak milli arada mis gibi oluyor. Bugün fark ettim Trabzonspor ben yokken 11 kurmuş.Futbola az ara ver tatildesin ulan![]()

Nerdeydin kanksEn güzeli öyle oluyor bende 6 gündür hiçbir şekilde internete bile girmedim futboldan uzak milli arada mis gibi oluyor. Bugün fark ettim Trabzonspor ben yokken 11 kurmuş.![]()