Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vallah okan hoca hakkında düşüncelerimi biliyorsunuz

kendisini yetersiz buluyorum

ama bu sezon oyuncu tercihlerinden dolayı kendisini fazla eleştirmeyeceğim

bu kadar çok seçenekde herkesde bir memnuniyetsizlik olacak
biri onu niye oynatmıyor
diğeri tam zıttı topçuları isteyecek

o konuda işi hiç kolay olmayacak

Hakkaniyetli davranmak gerekirse kabul edilmeli kanısındayım. Gerçi o maçta Başakşehir'e favori demek doğru mu bilemedim. Her neyse bu seriyi bol bol dillendirelim bence bilmem anlatabildim mi.
götümüzden element uydurmaya gerek yok diye düşünüyorum. zaten akbabalar bekliyor

1694640192951.webp

çöldeki sahanın çimlerine bak be...
Doğru bakım yapılırsa her yerde güzel çim olur bizde bakım yok özen yok ekipman yok. Geçenlerde süper lig başlığına yazdım Antalyaspor'un başkanı bu sene ekstra özen gösterdik ekipman ve çalışanları değiştirdik demişti geçen seneki zeminle dağlar kadar fark vardı görselde paylaşmıştım.

futbolun 12 kişiyle oynanması lazım artık

11 de hep bi eksik gibi geliyor

Süper Lig field tilt istatistiği tutan bir site var mı biliyor musunuz rtaşlar.

maçları kazanırsın kaybedersin şampiyon olursun olamazsın ama keşke çetnik selamına, muz sallayan taraftarına sahip çıkan iğrenç bir rakibimiz olmasaydı ya
daha neler eklenir ki...

2020 pandemi oldu, herkes belli bir tarihten sonra maçlarını seyircisiz oynadı değil mi? mücbir sebep. gs'ın arkasında feci bir rüzgar vardı o haftalar. 20 yıl sonra fb'i deplasmanda 3leyerek yenmiştik. kalan maçlar seyircisize dönünce başak için fayda oldu adamlar champ oldu. ağzımızı açmadık.

ama fb ne yaptı, bir sene sonra "sağlıkçıları aldık" ayağına derbiye ciddi sayıda seyirci soktular. onda da mohamed'in golü ile yenildiler gerçi. iğrenç.

bjk 3 yıl sonra ne yaptı? hatay depreminde, ligden çekilen takımlara ilk yarıda kaybettiği puanları istedi. o da mücbir sebep idi. iğrenç.

2011 süper cup neden oynanmadı acaba? soran var mı? madem haklısınız oynatsaydınız ya?

resmen dark side ya adamlar.

galiba bizimkiler türk olarak altyapı topçularına şans vermeyi planlıyorlar eğer ihtiyaç duyulursa

Eyubu bizi aliriz bitmek uzereyse,trabzon ne yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt