Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de barış özbek h. berlin deplasmanında ne top oynamıştı ya eyüp meyüp dediniz aklıma geldi

O değil de barış özbek h. berlin deplasmanında ne top oynamıştı ya eyüp meyüp dediniz aklıma geldi
aziz yıldırım'a kadro sızdırdığı iddiaları çok ciddi derecede vardı bir dönemler. ulan ne zamanlardan geçmişiz yahu. şimdi ndombele, tete, zaha beğenmiyoruz :/

Ali Bektas hep boyle miydi, azizim?
Kardeş bana sorsaydın. Elaleme soracağına. Soru da anlaşılmıyor gerçi. Lafını esirgeme 'böyle'den kastın ne. Ali Bektaş ne yaptı da sana yaranamadı. Nedir Ali Bektaş'la alıp veremediğin. Paylaşımlarım yer yer ironi yer yer totem içerebilir. İstersen engelle geç. Çok da umrumdaydı.

aziz yıldırım'a kadro sızdırdığı iddiaları çok ciddi derecede vardı bir dönemler. ulan ne zamanlardan geçmişiz yahu. şimdi ndombele, tete, zaha beğenmiyoruz :/
2002-2010 arası falan acayip eziktik her açıdan ya

ona rağmen o süreçte 2 şampiyonluk alabilmemiz büyük mucize.

hele 2006yı alamasaydık fb de yapıyordu 4 yıl seri, sonuçları kötü olabilirdi

10382.jpg

Kardeş bana sorsaydın. Elaleme soracağına. Soru da anlaşılmıyor gerçi. Lafını esirgeme 'böyle'den kastın ne. Ali Bektaş ne yaptı da sana yaranamadı. Nedir Ali Bektaş'la alıp veremediğin. Paylaşımlarım yer yer ironi yer yer totem içerebilir. İstersen engelle geç. Çok da umrumdaydı.
Bak bak bozacinin sahidi siraci (@Okan Özkan) da begenmis hemen. :D

Noldu, Ali bey? Neden bu kadar gerginsiniz?

Konjonktür demek istedin sanirim.

Yazdigina gelirsek, nispeten katiliyorum. Bence de ustumuze oynayacaklar.
adamın "konjonktür" dediğini anlayıp da "demek istedin sanırım" demen büyük nezaketsizlik. benim de bunu tespit edip senin gözüne vurmam da büyük nezaketsizlik. nezaketsizsepcion yaptırdın mutlu musun?

nezaketsizliksepcion demek istedim sanırım :/

erman da haziranda gelip süper kupa alıp ağustosta gitmişti yaw :asd:

Verimli bir transfer sezonu oldu normal sezonda da ligde ipi göğüsleyeceğimizden şüphem yok artık bitsin ya GS izleyememekten delirdim.

gscliler birbirine saplamaya kalkışmaktan vazgeçmeli artık

adamın "konjonktür" dediğini anlayıp da "demek istedin sanırım" demen büyük nezaketsizlik. benim de bunu tespit edip senin gözüne vurmam da büyük nezaketsizlik. nezaketsizsepcion yaptırdın mutlu musun?

nezaketsizliksepcion demek istedim sanırım :/
Oyle bir kelime olsaydi seni de uyarirdim ama maalesef. Okan'i uyarmayi seviyorum, kendisi nezih bir troll sonucta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt