Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.351
- 7.537
- 1.948
Her gun fb oyuncularini ovmesi beni en sasirtan ozelliklerinden biri.ewt hıncallığı tutuyor bazen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her gun fb oyuncularini ovmesi beni en sasirtan ozelliklerinden biri.ewt hıncallığı tutuyor bazen
Salak yavdjalminha senin kafanı .......
futbolun 12 kişiyle oynanması lazım artık
11 de hep bi eksik gibi geliyor
aziz yıldırım'a kadro sızdırdığı iddiaları çok ciddi derecede vardı bir dönemler. ulan ne zamanlardan geçmişiz yahu. şimdi ndombele, tete, zaha beğenmiyoruz :/O değil de barış özbek h. berlin deplasmanında ne top oynamıştı ya eyüp meyüp dediniz aklıma geldi
Kardeş bana sorsaydın. Elaleme soracağına. Soru da anlaşılmıyor gerçi. Lafını esirgeme 'böyle'den kastın ne. Ali Bektaş ne yaptı da sana yaranamadı. Nedir Ali Bektaş'la alıp veremediğin. Paylaşımlarım yer yer ironi yer yer totem içerebilir. İstersen engelle geç. Çok da umrumdaydı.Ali Bektas hep boyle miydi, azizim?
Konjonktür demek istedin sanirim.bu sene şampiyonluğu hakemler belirleyecek
eğer fbden veyahut bjkden ışık alırlarsa işimiz zor
konjektür bize karşı şuan
@Recep TimurARKADASLAR BU FORUMDA NEDEN HER AY BIR UZAYLI BASLIGI AÇILIYOR
2002-2010 arası falan acayip eziktik her açıdan yaaziz yıldırım'a kadro sızdırdığı iddiaları çok ciddi derecede vardı bir dönemler. ulan ne zamanlardan geçmişiz yahu. şimdi ndombele, tete, zaha beğenmiyoruz :/
Bak bak bozacinin sahidi siraci (@Okan Özkan) da begenmis hemen.Kardeş bana sorsaydın. Elaleme soracağına. Soru da anlaşılmıyor gerçi. Lafını esirgeme 'böyle'den kastın ne. Ali Bektaş ne yaptı da sana yaranamadı. Nedir Ali Bektaş'la alıp veremediğin. Paylaşımlarım yer yer ironi yer yer totem içerebilir. İstersen engelle geç. Çok da umrumdaydı.
adamın "konjonktür" dediğini anlayıp da "demek istedin sanırım" demen büyük nezaketsizlik. benim de bunu tespit edip senin gözüne vurmam da büyük nezaketsizlik. nezaketsizsepcion yaptırdın mutlu musun?Konjonktür demek istedin sanirim.
Yazdigina gelirsek, nispeten katiliyorum. Bence de ustumuze oynayacaklar.
İşine bak hocam seni severim seçim başlığındaki postlarından ötürü boşuna aramız kötü olmasın.Bak bak bozacinin sahidi siraci (@Okan Özkan) da begenmis hemen.
Noldu, Ali bey? Neden bu kadar gerginsiniz?

Oyle bir kelime olsaydi seni de uyarirdim ama maalesef. Okan'i uyarmayi seviyorum, kendisi nezih bir troll sonucta.adamın "konjonktür" dediğini anlayıp da "demek istedin sanırım" demen büyük nezaketsizlik. benim de bunu tespit edip senin gözüne vurmam da büyük nezaketsizlik. nezaketsizsepcion yaptırdın mutlu musun?
nezaketsizliksepcion demek istedim sanırım :/
O zaman onun hatrina sunu rica edecegim bir tek, gozunu seveyim fb topculari ovup durmaİşine bak hocam seni severim seçim başlığındaki postlarından ötürü boşuna aramız kötü olmasın.