- 21 Ocak 2010
- 72.905
- 51.329
- 5.003
Geçen paylaşmışlardı kaba inşaatta 1 gram ilerleme yok diye biraz bizim yönetim milleti kafalıyor gibi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cumartesi orada divan toplanıyor?Geçen paylaşmışlardı kaba inşaatta 1 gram ilerleme yok diye biraz bizim yönetim milleti kafalıyor gibi
Kaba inşaat bitti gibiydi en son bir video vardı orada. İnce işçiliği yapıyorlardı hatta en alt katta çoğu şey bitmiş gibi görünüyordu dışardan tabi içini görmediğimiz için ne dersek yalan olur.Geçen paylaşmışlardı kaba inşaatta 1 gram ilerleme yok diye biraz bizim yönetim milleti kafalıyor gibi
Zaten istikrar = başarı o yüzden bende hem yönetim hem de hoca konusunda uzun vadeli istikrar istiyorum başarısızlıkta bile sabredilmeli en azından uzun vadede arada 1 başarısızlık olsa dahi sonrasında tekrar başarıya dönebilir.herşey %100 planlandığı gibi gitmez hiçbir işde
şu yönetime destek olunmalı herşey sorgulanmamalı
destek olunmalı bu yönetime
1 buçuk senede tek büyük hata diyeceğimiz dubua var o da daha belli değil
bu kadar komplex bir işde hata payı olur
birde şu fb satıyor biz satamıyoruz safsatasını burada yapmasakmı
nasıl satıldıklarını en keko fbli bile biliyor
onu. için 5 senedir göz yumuyorlar
Zaha'yı söylemişti ve birkaç haber daha söylemişti bazen televizyonda saçma sapan söylemleri olsa da kolpa yapmaz.Barış'ın tutan haberini görmedim ben ama umarım doğrudur.
Hayırlı uğurlu olsun. Eyüp Aydın Galatasaray'da sonunda geliyor. Orta sahaya 1 yerli şarttı çok güzel oldu.
Muhteşem bir oyuncu değil. Kensini geliştirebilir yaşı daha çok genç.
Videolarına baktığımda öyle wonderkid ayarında bazılarının övdüğü kadar bir oyuncu göremedim açıkcası. Lakin fiziği gayet iyi ayağı da düzgün iyi bir rotasyon oyuncusu olur gayet. Baran Aksaka'dan falan daha hazır.