Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki kızanlar olabilir ama bütçe yoksa Onyekuru Ianis Hagi denenebilirdi zaten ortada kalan oyunculardi tabiri caizse karın tokluğuna oynarlardi.
Isim fanboylugundan oteye gitmez bu oneri, bunlarin deneyecek bir hali de kalmadi mal ortada cunku. Deneyeceksek birilerini genc oyuncu denersin mantikli oneri bu sekilde olur, 19-20-21 yaslarinda bir oyuncuyu denersin mesela.

23 yas uzeri yabanci kontenjani icin A/B 'yi gectim C sinifi bile olmayan bir oyuncunun isi yok bizim takimda.

Muhtemel bir sakatlıkta bunlardan biri daha yok mesela kenarda. Osimhen bile sakatlansa Barış'ı onun yerine atıyorsun, onun yerine Yunus'u alıyorsun falan çorba çorba işler. Kenarda Sane tutalım demiyorum ki zaten, oyuna girip enerji getirecek başka bir kişi bile yok.
O sakatlanırsa bu sakatlanırsa diye birbirine ikame kadro kurarsak 30 tane filan 11 oyuncusu lazım bize. Eksik bıraktıkları sol stoper ile Lemina ikamesi şu anda.

Avrupda başari lafı sadece taraftarda gerçek. Hoca ve yönetimin umrunda degil

400 kere daha sallai kötü topçu denirse kötü olcekmiş

Sallai Yunus yokken onun yerini dolduramadı Mason haklı

Takım nisan sonrası Lemina değişimi ile bir ritim bulurken çarkı işletenlerden birisi oldu

Maç berabere diyelim kanat değiştireceksin Sallai atacaksın ve sana maç alacak bir şeyi geçen sene hiç yaşattı mı?

Bunu yapamıyorsa hamle oyuncusu değildir, rotasyonda işini yapan bir rolde olması doğru da.

Sallai Yunus yokken onun yerini dolduramadı Mason haklı

Takım nisan sonrası Lemina değişimi ile bir ritim bulurken çarkı işletenlerden birisi oldu

Maç berabere diyelim kanat değiştireceksin Sallai atacaksın ve sana maç olacak bir şeyi geçen sene hiç yaşattı mı?

Bunu yapamıyorsa hamle oyuncusu değildir, rotasyonda işini yapan bir rolde olması doğru da.
yok dostum iyi mücadele ediyormuş ve topu biliyormuş

not : bu adam kanat diye alındı

O sakatlanırsa bu sakatlanırsa diye birbirine ikame kadro kurarsak 30 tane filan 11 oyuncusu lazım bize. Eksik bıraktıkları sol stoper ile Lemina ikamesi şu anda.
Sakatlıkları düşünmeden kadro mu kurulur yav makina mı bu adamlar? Üç kulvarda iddiası olan bir takımsın sen, bu kulvarlardan biri Şampiyonlar Ligi en az 50 maça çıkacaksın bu sezon. Ana mevkilerinde en az bir tane 11 kalitesinde adamın onun arkasında bekleyen de cengaver genç yedeğin olmak zorunda. Adamlar boşuna mı 30 kişilik kontenjan veriyor sana. Atleti mal mı Alvarez arkası Sorloth + Griezman bekletiyor kenarda mesela? Bu adamlar senin direkt rakibin bu sene. Geçen sene Davinson'la Osimhen aynı anda sakatlandı Avrupa'da kafa aşşağı gittik, bundan da mı ders almıyoruz?

Sakatlıkları düşünmeden kadro mu kurulur yav makina mı bu adamlar? Üç kulvarda iddiası olan bir takımsın sen, bu kulvarlardan biri Şampiyonlar Ligi en az 50 maça çıkacaksın bu sezon. Ana mevkilerinde en az bir tane 11 kalitesinde adamın onun arkasında bekleyen de cengaver genç yedeğin olmak zorunda. Adamlar boşuna mı 30 kişilik kontenjan veriyor sana. Atleti mal mı Alvarez arkası Sorloth + Griezman bekletiyor kenarda mesela? Bu adamlar senin direkt rakibin bu sene. Geçen sene Davinson'la Osimhen aynı anda sakatlandı Avrupa'da kafa aşşağı gittik, bundan da mı ders almıyoruz?
Stoper tarafında eksik olduğumuzu söyledim zaten.
Osinin arkasında İcardi var. Hazırlayacak, kıvama getirecek olan teknik ekip. 10m maaş verdiğin adam varken ya oraya adam almazsın ya da onu gönderir başkasını alırsın.
Kanatlarda Sane, Barış, Yunus direkt 11 oynayabilecek durumda. Bunları dinlendireyim filan dersen Sallai, kutucu filan var. Ortasaha Lemina yerine ikame adam lazım zira olmadığı anda sağlam rakibe karşı sıçma ihtimali oluşur.
Hangi mevkilere ikame lazım sana göre?

Isim fanboylugundan oteye gitmez bu oneri, bunlarin deneyecek bir hali de kalmadi mal ortada cunku. Deneyeceksek birilerini genc oyuncu denersin mantikli oneri bu sekilde olur, 19-20-21 yaslarinda bir oyuncuyu denersin mesela.

23 yas uzeri yabanci kontenjani icin A/B 'yi gectim C sinifi bile olmayan bir oyuncunun isi yok bizim takimda.
Yokda soyle düşünüyorum yedek kulübesinden oyuna girip hareket getirebilecek ki ben Onyekuru nun bunu yapabileceğine inanarak söylüyorum.Necati etkisi yapabilecek bir katkı lazım.Onyekuru dan olabilir mi bence olabilirdi.Erikssen olabilirdi ancak yasi ve maliyeti olarak Hagiyi yazdım.Suan beni rahatsız eden yedek ve sağ bek ihtiyacı.Singo bence stoper oynayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt