Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apo yerine uygun maliyete Laporte geldi diyelim başarı garanti mi abi. Tutturdunuz bir apo gidiyorsunuz haftalardır. Onu değisince %100 gelecek bir şey var gibi. Onunla gelmemesi nasıl garanti yada başka bir soru? Futbol böyle bir oyun değil yav. Apoyu veya başka birini kalkan olarak kullanmaktansa Hocaya güvenmiyorum, beğenmiyorum onu deyin bitsin gitsin. Kulağı tersten tutmaya çalısıp duruyonuz sanki okan hocaya laf atmak yasakmış gibi.
Naci hocam bu takım sistemden çok bireysel hatalardan yandı insanlar çok göz ardı ediyor apo ve kaan dediğin adamlar bu takıma çok şeye mal oldular. Şu iki oyuncu olmamış olsa bugun bu forumda sıgır press eleştirileri belki yapılmıyor olacaktı, herkes tutturmuş bir sistem bu sistemde lemina niye taş gibi top oynayabiliyor ? 1 yıl ayağına top değmemiş jakobs ulan bu adam sakatlanmasa ortalığı bilmem ne yapar diyebiliyoruz. Bireysel hataları çok küçümsüyoruz eksik bir parça zincirleme korkunç kazalara sebep olabiliyor örneğini defalarca yaşadık. Şurada taraftar olarak tek istediğimiz çok zorlu bir arenaya cıkıyorsak madem bir iş yaptık tam takır cıkalım kafasıydı madem bir şeyleri düzeltiyoruz tam takır düzeltelim şimdi bu adamla sol stoperde oynadıktan sonra ilerde osimhen ile oynamanın ne anlamı kalacak. Singo'nun entegre edilebileceği sistemin dışında konuşuyorum bu arada hoca bir şeyler düşünür çözerse bir şey diyemem baş göz üstüne.

sallai
lemina
icardi
a.kerim
berkan
kaan
barış
jakobs
ünyay

as bir stoper alıp kulübeyi yukardaki gibi yapmalıydık, onun dışında yok 500 eksik falan zırva

dua edelim akerim toparlasın

Yav Apokerim yerine Rudiger gelse ne değişecek?

Anlamıyorum bazı şeyleri, bu mantıkta dünyanın en iyi oyuncularının olduğu hiçbir takımın yenilmemesi lazım ama hepsi çatır çutur yeniliyor

Futbol takım oyunudur -takım-

Ben demiyorum ki Apokerim şahane bi stoper, kusursuz of müthiş. Ama kardeşim senin elindeki takım birçok şeyi yapabilecek bir takım. Okan hoca da böyle düşünüyor ki "top artık bende" diye açıklama yapıyor. Bu kadro hayvan gibi kadro, FM'de kurmaya çalışsan kuramayacağın bi kadro gram şaka yapmıyorum. Gidin deneyin bakalım, denemesi bedava. Fm 24'te açın ve şu kadroyu kurmayı bi deneyin lütfen.

Bu takım UEFA'yı kazanırken Bülent Korkmaz takozu vardı ki canımız ciğerimiz efsanemizdir ama takozun da allahıydı. Hayvan gibi adam kaçırırdı, saçma sapan faullerle olmadık yerden rakibe frikik verirdi.

Ya sizin istediğiniz o süslü püslü ideal eksiksiz kadrolar yok abicim yok. Dünyada hiçbir takım öyle değil.

Şu doyumsuzluğu bi bırakın artık. Elinizdeki değere sahip çıkın.

akanji fırsatı var geri çeviriyorsun
lookman fırsatı var geri çeviriyorsun
2 tane genç scout fırsatın var geri çeviriyorsun!

Galatasaraya ihanet bu!

vallah birgün bu sezon ağlasın
yok oyuncu eksik filan diye

öyle bir küfür edip gideceğim ki dillere destan olacak!

kendi vizyonu dar diye
gsnin vizyonunuda daraltıyor!!!!
Lookman’ın maliyeti bonservis olarak en az 50m Euro ve üstüne verilecek olan yüksek maaş iken nasıl fırsat oluyor?

biz onlarla rakip değiliz ki zaten , onlar sadece şampiyonluk adayı o kadar yani.Üstüne rakibin yaptığı mallıklar da had safhada.Ya hoca getirip , kadro boş bırakıyorlar yada tam tersi sürekli.Aykut yada İsmail gelse mesela bu sene de farklı olurdu ama gidip sağ olsunlar yine en boktan tercihi yapıp Tedesco gibi rezil birini getirdiler.100m harcasalar da hep bir şeyi eksik bırakıyorlar yani , bizim hedefimiz de Avrupa ona göre bir şey istiyor herkes zaten.Son 5 senenin zaten en rahat adamını getirdiler , Hikmet Karaman getirsen şampiyon olma ihtimali bizim kadroyla zaten yine Tedesco'nun iki katı falandır.O sebeple ligde rakip kadro kursa da olanı bok edecek bir adam getirmişken herkes avrupada başarılı olalım diye eksiksiz olsun istiyor
Avrupa'da iyi olmamızı herkes ister. GS'nin genetiği Avrupa'dır zaten. Rakip beceriksiz olabilir ama bizde Okan Buruk olmasa iddia ediyorum bir tane şampiyonluk sıyırırlardı aradan. Avrupa maçlarını hevesle bekliyorum, umarım iyi futbol ve güzel sonuçlar alırız. Aynı sorunları yaşarsak yine eleştiririz, kimse kimsenin fanboyu değil. Ancak hocanın yaptığı iyi işleri de değersizleştirmemek lazım.

Apo yerine uygun maliyete Laporte geldi diyelim başarı garanti mi abi. Tutturdunuz bir apo gidiyorsunuz haftalardır. Onu değisince %100 gelecek bir şey var gibi. Onunla gelmemesi nasıl garanti yada başka bir soru? Futbol böyle bir oyun değil yav. Apoyu veya başka birini kalkan olarak kullanmaktansa Hocaya güvenmiyorum, beğenmiyorum onu deyin bitsin gitsin. Kulağı tersten tutmaya çalısıp duruyonuz sanki okan hocaya laf atmak yasakmış gibi.
öyle bu arada.Hocaya bir şey söylüyorsun c*fer ve saz arkadaşları hemen yorumunun altında bitiyor , cevap veremeyince de gereksiz hakaret etmeye başlıyorlar hemen.Ben engelleyip kurtuldum çok şükür sadece arada görüyorum da sanki hoca avrupada şov yapıyormuş gibi en ufak eleştiride bunlar delirip eleştirenlere sallıyorlar.

Avrupa konusunu hadi geçtim de insanlar bir nebze kadro eksik de olmasın istiyor.Yoksa Laporte gelince de başarı garanti değil de imkan varken en azından o da gelsin bireysel olarak kadro iyi olsun bari

Abdülkerim dediğin adam artık ligdeki 500 bin euro'luk heriflere bile üstünlük kuramıyorken, yetersizliği ortadayken aman birileri üzülmesin mantığı ile iş yapmak bu kulübe yapılabilecek en kötü şeylerden biridir. 150 milyon bonservis yatırımını çöpe atmakla alakalı zar atmaktır. Senin mantığınla hiç kimseyi almasaydık o zaman. Bu adamları alınca başarı kesin olmuyor ya hani. Birini alırsın, tutmaz deriz ki denedik olmadı. Biz ise yetersizliğini sağır sultanın bile duyduğu bir herifin yerine morali bozulmasın diye kimseyi almamak gibi efsane bir fikirle CL'ye gidiyoruz. Bile bile lades yapmaya kılıf uydurmaya gerek yok. Kadrom çok yeterli, müthiş bir kadrom var diyip de CL'de rezil olunca çıkıp bahane uydurmayacak ve Avrupa mavalı anlatmayacak o zaman. Ben bu işi beceremiyorum diyip basacak istifasını. Sen bunu yapar diyebiliyor musun? Diyemiyorsun. Buradaki herkes biliyor ki çıkıp masal anlatacak, kendine de toz kondurmayacak.

Naci hocam bu takım sistemden çok bireysel hatalardan yandı insanlar çok göz ardı ediyor apo ve kaan dediğin adamlar bu takıma çok şeye mal oldular. Şu iki oyuncu olmamış olsa bugun bu forumda sıgır press eleştirileri belki yapılmıyor olacaktı, herkes tutturmuş bir sistem bu sistemde lemina niye taş gibi top oynayabiliyor ? 1 yıl ayağına top değmemiş jakobs ulan bu adam sakatlanmasa ortalığı bilmem ne yapar diyebiliyoruz. Bireysel hataları çok küçümsüyoruz eksik bir parça zincirleme korkunç kazalara sebep olabiliyor örneğini defalarca yaşadık. Şurada taraftar olarak tek istediğimiz çok zorlu bir arenaya cıkıyorsak madem bir iş yaptık tam takır cıkalım kafasıydı madem bir şeyleri düzeltiyoruz tam takır düzeltelim şimdi bu adamla sol stoperde oynadıktan sonra ilerde osimhen ile oynamanın ne anlamı kalacak. Singo'nun entegre edilebileceği sistemin dışında konuşuyorum bu arada hoca bir şeyler düşünür çözerse bir şey diyemem baş göz üstüne.
GS nin her daim bir bölgesi güçsüz olmustur rtaş buna niye bu kadar şasiriyorsunuz ki yav. Kimi zaman forvette oldu bu , başka zaman orta sahada, kanatta vs ama hic bir vakit son 20 yılda falan eksiksiz olmadi bu takım. Avrupada başarı içinde iyi veya kötü bir sistemin olması gerekiyor oyun anlayışın savunma biçimin vs. Bireysel olarak Apo yerine Laporte olsun başkasi olsun bir şey değismez. Apo derini iyi savunan bir herif sende derinde savun mesela o maçlarda.

uğurcanıda ben büyük maçlardan değerlendiriyırum

gs ve fb maçlarında hiç iyi bir kaleci değildi

hangi maçı kurtardı bu şu iki takıma karşı

galiba tslilerdwn okuduğum avrupa maçlarında iyi değilmiş

milli takımda da kötü bu

ben anadolu maçlarını sayamıyorum

tek umut ışığım ali koçun sallaması oldu
ama hiç iyi bir istatistiği yok büyük maçlarda!
Konuyu terörize etmeyi başarmışsın yine 🤣 İçindekini tek mesajda döksen keşke. 2 mesajda bir senin mesajın çıkıyor. 😃

GS nin her daim bir bölgesi güçsüz olmustur rtaş buna niye bu kadar şasiriyorsunuz ki yav. Kimi zaman forvette oldu bu , başka zaman orta sahada, kanatta vs ama hic bir vakit son 20 yılda falan eksiksiz olmadi bu takım. Avrupada başarı içinde iyi veya kötü bir sistemin olması gerekiyor oyun anlayışın savunma biçimin vs. Bireysel olarak Apo yerine Laporte olsun başkasi olsun bir şey değismez. Apo derini iyi savunan bir herif sende derinde savun mesela o maçlarda.
GS her zaman eksik bölgelere sahip olmuştur, doğru. Ama bunun ana sebebi yarıştığımız bütçenin sınırlılığı ve transfer işini yönetenlerin yetersizliğiydi. GS tarihinde böyle bir bütçe ve böyle bir harcama esnekliği hiç olmadı. O zamanlar o veya bu sebeple "alamadığın" için eksik kalıyordun, şimdi ise bütçe ve kontenjan olmasına rağmen evlatçılık yaptığın için takımı bile isteye eksik götürüyorsun CL'ye. İkisi asla aynı şey değil.

GS her zaman eksik bölgelere sahip olmuştur, doğru. Ama bunun ana sebebi yarıştığımız bütçenin sınırlılığı ve transfer işini yönetenlerin yetersizliğiydi. GS tarihinde böyle bir bütçe ve böyle bir harcama esnekliği hiç olmadı. O zamanlar o veya bu sebeple "alamadığın" için eksik kalıyordun, şimdi ise bütçe ve kontenjan olmasına rağmen evlatçılık yaptığın için takımı bile isteye eksik götürüyorsun CL'ye. İkisi asla aynı şey değil.
7m bonservis verildiğinde kulübü sattık herhalde , geri kalan oyuncuları nasıl alacağız diyordum ben.Şimdi verdiğimiz minimum maaş bile 5 oldu yani.Genç birinin ismi bile çıktığında 10-15 istenir en az alamayız derdim hep , şimdi çerez parası oldu bu paralar artık.Şu takımda çoğu olmuş yada bir seviyeye gelmiş oyuncular varken o zamanında veremediğimiz , çok gelen 10-15i verip en kötü 1-2 genç oyuncu almamız lazımdı.Bu konuda da planlama 0 bu arada.Paran varken genç de al bari de kendini döndürmek için , geliştirip satarsın hem sıcak para da alırsın yani.Sınırda bu kadar boşluk varken Boey gibi denemeler yapmamamızın sebebi ne acaba

Zaten Okan hocaya da hakaret ediyorlar. Adminler de görmezden geliyor. GSC artık böyle bir yer.

Abdülkerim dediğin adam artık ligdeki 500 bin euro'luk heriflere bile üstünlük kuramıyorken, yetersizliği ortadayken aman birileri üzülmesin mantığı ile iş yapmak bu kulübe yapılabilecek en kötü şeylerden biridir. 150 milyon bonservis yatırımını çöpe atmakla alakalı zar atmaktır. Senin mantığınla hiç kimseyi almasaydık o zaman. Bu adamları alınca başarı kesin olmuyor ya hani. Birini alırsın, tutmaz deriz ki denedik olmadı. Biz ise yetersizliğini sağır sultanın bile duyduğu bir herifin yerine morali bozulmasın diye kimseyi almamak gibi efsane bir fikirle CL'ye gidiyoruz. Bile bile lades yapmaya kılıf uydurmaya gerek yok. Kadrom çok yeterli, müthiş bir kadrom var diyip de CL'de rezil olunca çıkıp bahane uydurmayacak ve Avrupa mavalı anlatmayacak o zaman. Ben bu işi beceremiyorum diyip basacak istifasını. Sen bunu yapar diyebiliyor musun? Diyemiyorsun. Buradaki herkes biliyor ki çıkıp masal anlatacak, kendine de toz kondurmayacak.
Isak'ın, haaland'ın vs azına basmazsan apo hiçde oynamayacak adam değil. Dany den ne farkı var adamın. Adamdan konatelik , guehilik isteyip yapamayınca sövmek herife haksızlık bir kere. 25-30 metrede birebirde haaland'ı savunur mesela iddia ediyorum bunu gayette.

7m bonservis verildiğinde kulübü sattık herhalde , geri kalan oyuncuları nasıl alacağız diyordum ben.Şimdi verdiğimiz minimum maaş bile 5 oldu yani.Genç birinin ismi bile çıktığında 10-15 istenir en az alamayız derdim hep , şimdi çerez parası oldu bu paralar artık.Şu takımda çoğu olmuş yada bir seviyeye gelmiş oyuncular varken o zamanında veremediğimiz , çok gelen 10-15i verip en kötü 1-2 genç oyuncu almamız lazımdı.Bu konuda da planlama 0 bu arada.Paran varken genç de al bari de kendini döndürmek için , geliştirip satarsın hem sıcak para da alırsın yani.Sınırda bu kadar boşluk varken Boey gibi denemeler yapmamamızın sebebi ne acaba
3 yıl üst üste şampiyon olmak (ki mevcut durumda büyük iştir o ayrı konu) nasılsa şampiyon oluyoruz her şekilde dedirtmeye başladı herhalde. Başka açıklama getiremiyorum. FT olsa şu an as sol stoper, as sağ bek, alternatif kanat vs ne varsa aldırırdı. Gerekirse iboyu filan taraftarın önüne atardı, hele hele şu bütçeyi ve suyun karşı tarafının harcadığı parayı gördükten sonra... Aldırdığı tutar tutmaz bilmem ama alması gerektiğinin farkında olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt