İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.875
- 4.225
- 1.278
Naci hocam bu takım sistemden çok bireysel hatalardan yandı insanlar çok göz ardı ediyor apo ve kaan dediğin adamlar bu takıma çok şeye mal oldular. Şu iki oyuncu olmamış olsa bugun bu forumda sıgır press eleştirileri belki yapılmıyor olacaktı, herkes tutturmuş bir sistem bu sistemde lemina niye taş gibi top oynayabiliyor ? 1 yıl ayağına top değmemiş jakobs ulan bu adam sakatlanmasa ortalığı bilmem ne yapar diyebiliyoruz. Bireysel hataları çok küçümsüyoruz eksik bir parça zincirleme korkunç kazalara sebep olabiliyor örneğini defalarca yaşadık. Şurada taraftar olarak tek istediğimiz çok zorlu bir arenaya cıkıyorsak madem bir iş yaptık tam takır cıkalım kafasıydı madem bir şeyleri düzeltiyoruz tam takır düzeltelim şimdi bu adamla sol stoperde oynadıktan sonra ilerde osimhen ile oynamanın ne anlamı kalacak. Singo'nun entegre edilebileceği sistemin dışında konuşuyorum bu arada hoca bir şeyler düşünür çözerse bir şey diyemem baş göz üstüne.Apo yerine uygun maliyete Laporte geldi diyelim başarı garanti mi abi. Tutturdunuz bir apo gidiyorsunuz haftalardır. Onu değisince %100 gelecek bir şey var gibi. Onunla gelmemesi nasıl garanti yada başka bir soru? Futbol böyle bir oyun değil yav. Apoyu veya başka birini kalkan olarak kullanmaktansa Hocaya güvenmiyorum, beğenmiyorum onu deyin bitsin gitsin. Kulağı tersten tutmaya çalısıp duruyonuz sanki okan hocaya laf atmak yasakmış gibi.