Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ugurcan haric diger transferleri basarili bulmak la beraber nokta atisi transfer yaptigimizi dusunmuyorum kadro mevkisel eksikler var.Mesela 60 milyon euro ya Singo Ugurcan verilecegine daha farkli kullanilabilirdi.Lookman Onana ve defansa Akanji kiralanabilirdi.Burda Singo kotu transfer degil stoper ya da sag bek olarak maliyeyi cok yuksek Ugurcan komple yanlis transfer kotu kaleci iyi kaleci meselesi de degil Ugurcani almanin mantigi yabanci haklarimi baska mevkiden yana kullanmak istiyorum demek biz baska mevkiden de kullanmadik bi tahminim var ama amac 24 e kalip gruptan ciktiktan sonra 2 net transfer yapip daha ileri gidecegimizi dusunuyorlar diye yorumluyorum.

Bjk seneye 50 bonservis ödemesi var. Sampiyon olmazlarsa bakacaklar.

Ciddi bi şekilde jk seneye kepenk kapatabilir. Şu yatırımların geri dönüşü olmayacağı aşikar. Yapılanmaya gireceklerine sidik yarışına girmeyi tercih ettiler. Bekler ve stoperler leş halde, bence kalede de sorunlulular. Ortasahada birbirini tamamlayan profiller yok. Rezil bir kadro planlaması yaptılar. Seneye abrahamı rafayı yollayacak yer ararlar

Laci'yi de çok iyi bulmuşlar
40 kez Arnavut A milli olmuş, hala da havuzda olan bir oyuncu, 29 yaş. 800 bine bonservisini almışlar
Geçmişte de Samudio filan bulmuşlardı
Transfer işini yürüten düzenli bir ekip var belli ki.
iyi kadroları var bence baya ama yabancı hoca almaları lazım.Şu yerli kulüplere artık samsun,kayseri falan örnek olmalı biraz kafaları çalışsın ya.Milhala mesela baya iyi oyuncu yani ts falan da alabilirdi hatta tjknin aldığı jota'dan daha iyi oyuncu bence , sakatlık sorunu olmasa düşmezdi buraya.

Bir insan kereme 70 milyon para bağlar mı yav.
Dayı kara para mı aklıyorsunuz nasıl bir servet içindesiniz. 35 milyon maaş maliyetiyle kerem mi alınır yav.
Ol. kafayı yemiş bunlar.

iyi kadroları var bence baya ama yabancı hoca almaları lazım.Şu yerli kulüplere artık samsun,kayseri falan örnek olmalı biraz kafaları çalışsın ya.Milhala mesela baya iyi oyuncu yani ts falan da alabilirdi hatta tjknin aldığı jota'dan daha iyi oyuncu bence
Aklı olan takım yerli hoca ile çalışmaz yav zaten. Ha Palut yerlilerin yanında iyi hoca kalıyor ama onun da takımları hiçbir büyük maçta varlık gösteremiyor. Hepsi direkt mağlubiyet.

Safi rüzgar seçimi kaybederlerse ödeyecek miymis. Resmen seçim öncesi parayla tehdit ediyorlar.

1757622607588.webp

Son 3 nöbettir biz

Bunlar 5 sene taksitle oyuncu nasıl alıyor yav.
Cerny
Orkun
Abraham

Yok rashica, gedson. Dayı bize gelince mi 2 seneye bitecek transferler.
Ne beşiktaş sevgisi var dünyada. Hayır elimdeki asseti belki 1 sene sonra peşin 30a satacakken ben niye 5 taksitle vereyim ya.
Aklım almıyor bu işleri. Git borçlan abi bana ne.

Mal lan bu kulüpler. Hayır seneye battık deseler başını alırlar hepsi :asd:

Arkadaşlar size bir iyi birde kötü haberim var

Kötü haber bugunde transfer yok vakit daralıyor.

İyi haber yarın transfer olabilir vaktimiz daha var …

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt