- 31 Ağustos 2021
- 70.583
- 50.533
- 3.843
@Oral Sever zeytinli fenerbahceli oldu mu? Htalks 8 9 upgradeli yayin yapmis 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cünkü öyle oyniyacagiz ondan korkuyoruzApokerimden bu kadar niye korkuluyor. Clde savunmayı 40 metrede kurmayı bırakırsak bi sorun olmaz bence. Bi zahmet geniş alan oyunu oynamayalım
Bi karar ver tavana bakan elmander
tesbih reis
as stoper dışında çok sıkıntı yaşayacağımızı sanmamSol stoper
Orta saha
Santraforu ve sol açığı yedekleyecek bir forvet
Gayet makul, nesi afaki cafer, takımımız her kulvarda her türlü mücadele için tam donanımlı olmalı
Galatasaray için en iyisini istiyoruz hepimiz
Renkdaş sana sonuma kadar katılıyorum altına imza atarım.Sol stoper
Orta saha
Santraforu ve sol açığı yedekleyecek bir forvet
Gayet makul, nesi afaki cafer, takımımız her kulvarda her türlü mücadele için tam donanımlı olmalı
Galatasaray için en iyisini istiyoruz hepimiz
Evet övüyor yine.@Oral Sever zeytinli fenerbahceli oldu mu? Htalks 8 9 upgradeli yayin yapmis![]()
Düz herif mi bu jotaBu arada net söylüyorum tjk gidip 20 verdiyse Jota'ya kesinlikle bu Celtic'te oynayan herifi aldıklarını sanıyorlar , 20 vermenin başka açıklaması yok çünkü.Çok gerizekalı bir kulüp bunlar ya ahahaha![]()
bomboş oyuncu.En son işte İlkay geldiğinde de bizimkiler en fazla gider jota gibi boş oyuncuları alır demiştim , şükür ki bize girmediDüz herif mi bu jota
takıma elzem olarak forve,t genç forvet, sol stoper, genç sol stoper, orta saha, genç orta saha, kanat, genç kanat lazım
ama başımızda futbolu bilmeyen kadro sayesinde şampiyon hoca olunca eksikler görülmüyor tabii
avrupada fark yiyince görücem sizi
gscdeki çoğu kişiye laf etmiş oldun üstat başarılarSadece rakiplere koymayacağız anlaşılan![]()
Kendimizden iyi takimlara karsi had bilerek oynarsak, kompakt durup kontra ararsak hem apo kötu gözukmez hem iyi sonuclar alirizApokerimden bu kadar niye korkuluyor. Clde savunmayı 40 metrede kurmayı bırakırsak bi sorun olmaz bence. Bi zahmet geniş alan oyunu oynamayalım