Transfer Nöbeti #21 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Oral Sever zeytinli fenerbahceli oldu mu? Htalks 8 9 upgradeli yayin yapmis 🤣

Bi karar ver tavana bakan elmander

My Hero Academia Fight GIF by Funimation

Sol stoper
Orta saha
Santraforu ve sol açığı yedekleyecek bir forvet

Gayet makul, nesi afaki cafer, takımımız her kulvarda her türlü mücadele için tam donanımlı olmalı

Galatasaray için en iyisini istiyoruz hepimiz
as stoper dışında çok sıkıntı yaşayacağımızı sanmam

o rotasyon için değil direkt ana ihtiyaç idi bnc

pişman olmayız inş

Sol stoper
Orta saha
Santraforu ve sol açığı yedekleyecek bir forvet

Gayet makul, nesi afaki cafer, takımımız her kulvarda her türlü mücadele için tam donanımlı olmalı

Galatasaray için en iyisini istiyoruz hepimiz
Renkdaş sana sonuma kadar katılıyorum altına imza atarım.

Bu arada net söylüyorum tjk gidip 20 verdiyse Jota'ya kesinlikle bu Celtic'te oynayan herifi aldıklarını sanıyorlar , 20 vermenin başka açıklaması yok çünkü.Çok gerizekalı bir kulüp bunlar ya ahahaha :D

takıma elzem olarak forve,t genç forvet, sol stoper, genç sol stoper, orta saha, genç orta saha, kanat, genç kanat lazım
ama başımızda futbolu bilmeyen kadro sayesinde şampiyon hoca olunca eksikler görülmüyor tabii
avrupada fark yiyince görücem sizi

takıma elzem olarak forve,t genç forvet, sol stoper, genç sol stoper, orta saha, genç orta saha, kanat, genç kanat lazım
ama başımızda futbolu bilmeyen kadro sayesinde şampiyon hoca olunca eksikler görülmüyor tabii
avrupada fark yiyince görücem sizi

Sadece rakiplere koymayacağız anlaşılan 😉🫵🏻👉🏻👌🏻

Merhabalar yaptığım araştırmalar sonucunda transferi kapattığımızı öğrendim.

Apokerimden bu kadar niye korkuluyor. Clde savunmayı 40 metrede kurmayı bırakırsak bi sorun olmaz bence. Bi zahmet geniş alan oyunu oynamayalım
Kendimizden iyi takimlara karsi had bilerek oynarsak, kompakt durup kontra ararsak hem apo kötu gözukmez hem iyi sonuclar aliriz

Umarim biz Gsyiz her takima karsi kendi oyunumuzu oynariz dusturuyla sahaya cikmaz hoca. Zira ilk elestirileri kendisi alacaktir bu durumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt