Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitti ancak 5 boşa çıkmadı. Bu sene 5 tribünde oturacak.Eyüp de ne kanırttı ya. Gitmek bilmiyor. Gitse de şu 5 boşa çıksa artık.
Osimhen’i alın demeyi de övmesek iyi olur.icardi batshuayi filan varken osimheni hemen alın diyen sonra icardi sakatlanınca pat diye morata aldıran adama dair önü sonu düşünülmemiş ezber ifadeler gibi durmakta
Osimhen’i alın demeyi de övmesek iyi olur.
Lemina’yı ya da bir orta sahayı da ısrarla istemiyordu sonuçta 12 kişi mi oynıcaz açıklamasını yapan da o.
Şu an sol stoper aldırmama sebebi de o yani.
Öyle düşünüyorsa çok daha yanlış, kazanan orta saha ile kazanıyor artık dünyada.ben eleştirimi oradan kurmazdım lemina konusunda
okan hoca bence ortasahayı önemsemiyor
bir an önce top öbür tarafa gitsin derdinde
yani ekstra orta saha oyuncusu aldırmama hatası oyuncu yönetemem korkusundan daha çok oyuna bakışıyla alakalı diye düşünüyorum
Sen milli takımlı değil miydin geri mi döndün?Adam kendi diyor o pozisyona 1 futbolcu düşünüyorduk ya singo ya akanji olacakdı diyor
bunlar akanji istemedi diyor!
Lookman için 50 milyon fırsat değil deniyor
ligde 1 mağlubiyet alsak lookmanı koşa koşa isteyecekti odimhen gibi
işler istediği gibi gittiği için istemedi öylesine teklif vermişler kiralık! Ki lookman bir osimhenin ikiz transferi olurdu
hucumda ki tüm sorunların bitiyordu
barış olacakmı olmayacakmı hala bilmiyoruz!
akıllarınca dalga geçiyorlar
hocaları gibi vizyonsuzlar!
işte bu vasatlığa karşı benim isyanım!
O ne demek yav nasıl yaniEylül ve ekim ayında ki milli aralar birleştirilmiş bundan sonra 16 gün olacakmış
Öyle düşünüyorsa çok daha yanlış, kazanan orta saha ile kazanıyor artık dünyada.
Topu kontrol falan edemiyor. Sanki hiç top oynamamışAli Naci her zamanki gibi salliyordur yav
Yoksa 4 milyona sirtimda tasirim Kutucu‘yu Ukrayna‘ya
Üzülerek sölyüyorum ama GS‘de gördügüm en vasifsiz ve en kötü oyunculardan biridir Kutucu
Milli ara 2 hafta olacak işte. Takımlara da 3 hafta ara anladığım kadarıylaO ne demek yav nasıl yani
Stoper alirsa apo yedek kalacak diye korktu. Okanin bilindik özelliği geniş kadroyu yönetememe korkusu. Bu hep var ve bu yüzden avrupa da hep başarısız olduOsimhen’i alın demeyi de övmesek iyi olur.
Lemina’yı ya da bir orta sahayı da ısrarla istemiyordu sonuçta 12 kişi mi oynıcaz açıklamasını yapan da o.
Şu an sol stoper aldırmama sebebi de o yani.
Ekim ile kasimi birlestirip erkendenmi bitirecekler elemeleri o halde.Milli ara 2 hafta olacak işte. Takımlara da 3 hafta ara anladığım kadarıyla