Transfer Nöbeti #22 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mata bu kadar kotuleniyorsa ki bende istemezdim sorulsa. Aynı boey ve mitjo de olduğu gibi kesin tutacak. Ve umutların yitirildilgi o karanlık saatlerde kilidi çözecek bir tip. Umarım faydalı olur ve inanılmaz bir sezon geçiririz. Hem şampiyon olduğumuz hemde ulkece kurtuldugumuz bir sezon geçirmek dilegiyle

Ya bu işler çok çocukça geliyor bana... Havaalanında gelir gelmez üçlü falan... Adam oynar, hem taraftar sever hem bir aidiyet gelişir, ondan sonra doğal şekilde yaşanır bu işler... Şimdilik sahaya henüz çıkmadığı için herif birkaç milyon Euro için şaklabanlık yapıyor biz de para saçarak tatmin oluyoruz gibi bir durum oluşuyor...

Yanlış anlaşılmasın performans verir vermez, aldığı parayı sahada hak eder etmez o ayrı konu. İnşallah da performans verir, parasını da alacak tabi. Sadece daha ayak basar basmaz böyle samimiyeti sorgulanacak işler sevmiyorum ben... En azından şimdilik GS'nin de taraftarın da adamın umurunda olmadığını biliyoruz sonuçta... X takım 3 kuruş fazla verse ona gidecekti muhtemelen... O zaman karşılıklı altı dolu bir sevgi-aidiyet duygusu olmadan bu şovlar çok içi boş, çok manasız, çok samimiyetsiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt