Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seneye cica morutan ve mohammeden 15 milyon kaldırabilirsek daha uygun ve bonservisli transferler yapabiliriz

mata transferine bende çok soğuktum ama yabancıların yorumları gördükten sonra biraz daha ılımlı yaklaşıyorum.

çoğunluğu gsye katkı verebileceğini yazmış. manchesterda felan baya sevilen saygı duyulan bir topçu imiş.

Yakup Çınar: "Galatasaray'da Emre Akbaba Mata transferi sonrası takımdan ayrılmak istiyor. Yönetim 1 yıl sözleşmesi kalan oyuncunun kontratını uzatıp kiralık göndermeye sıcak bakıyor. Emre Akbaba dışında da sürpriz ayrılıklar gelebilir..."

Forum ile ilgili genel düşüncem, insan ve genç profilinin değişmesi ile alakalı.

Son 4-5 sene içinde, olaylara anlık tepkiler vermeyi nimet sayan, sürekli haksızlığa uğradığı algısı ile neden sonuç ilişkisini ve durumun altında yatan sebepleri irdelemeden itiraz eden, kavga eden bir nesil görüyoruz. İş yerinde veya akademide uzun süre çalışanlar kolaylıkla gözlemleyebilir özellikle bu durumu.

Bunun yanında sorumluluk alınması gereken bir durum olduğunda yine ondan kaçmak da bu dönemde popüler oldu. Herhangi bir mevkiye sürekli birilerine rağmen gelinmiş olduğuna inanan, ya da altını dolduracak bilgi düzeyine sahip olmadan kişisel yakınlıklar ile o yerlere gelenler maalesef zevk reseptörlerini sadece tüketmek ve dezenforme edilmiş bulanık bir sosyal medya tedrisatında filtrelenmiş fikirleri kendi fikriymiş gibi sahiplenmek adına açıyor sadece.

Kendine ait olmayan bir şeyden vazgeçmek kolaydır. Bu gençler de kendilerine ait olmayan dünyaların fikirlerini kopyaladıklarında mutlu olacaklarını sanarak kendilerini tüketiyorlar. Futbol özelinde yaşanan da bundan farklı değildir. Hayatında bırakın Milyon Euro'yu, Milyon TL'yi bile kazanmak için yıllarca çalışması gereken bizler 1 Milyon Euro'ya sakız parası muamalesi yapıyoruz, olmadı diye kızıyoruz, öfkeleniyoruz, yangın yapıyoruz. Yetmiyor birbirimize aklımıza 10 saniye içinde gelen fikirler için hakaret edip saldırıyoruz birde.

Eskiden bin düşün bir söyle derdik. Şimdi maalesef bir düşünüp bin söylüyoruz.

Gerçekten bu kadar sonuç odaklı ve tüketen olmayı bırakıp, başarmanın keyfini sürecek şeylere yönelirsek daha mutlu olacağız.

Son düzenleme:
Farklılık olarak konuları günlük açtık ve transferler de bittiği için 23le kapatıyoruz.

Seneye forum devam eder etmez bilmiyorum zira özel hayatımızdan ayırdığımız vakitlerle dönen ve sürekli zarar eden forumu sorumluluk alarak idare etmemize rağmen hala burada yazları gelip genelde de ona buna sallama içerikli mesajlarıyla forumun kendilerine muhtaç olduğunu düşünenlerin olduğu yerde ben daha fazla sorumluluk almayı pek istemiyorum. Zira kimseye muhtaç değiliz, kimse yazmazsa da kapatır gideriz bize bir zararı olmaz. Adam gidip tebrik öneri şikayet konusuna ağzına geleni söylüyor, sonra da gelip utanmadan bu konuya yazabiliyor. Noldu 10 saatte 5k mesaj yazıldı, ülkenin hangi spor forumunda var bu hala? Sen buraya girip 2 satır yazarken, bu forumdaki aktifliği biz sağlıyoruz senelerdir.

Artistlik yapıp üyeliğimi sil yazıp, sonra da hakaret edip utanmadan sonra gelip hala foruma yazabilenlerin olduğu bir ortamda da bulunmayı yine pek istemiyorum.

Forum özellikle son 5 senedir yönetimdekilerin bireysel çabasıyla dönüyor, buraya emek veren tek kişinin dahi buradan en ufak bir karı yokken, kimsenin de bize karşı şov yapma hakkı olamaz. Tanımadığım biri gelip bana utanmadan iftira atabiliyor, başka biri kulüp efsanelerine komisyoncu diyebiliyor, yönetime küfürler edebiliyor. Erden Timur gibi değere utanmadan hakaret edip şimdi de şakşaklayabiliyor.

Bu yarattığınız ve devam ettiğiniz toksik ortam taşınamaz hale geldi, o yüzden bunları söylüyorum.

23. ve son konunun sonunda 23. şampiyonluğumuzla biten bir sezon olur umarım.

Seneye olmazsak da son yaz transfer dönemini yaşamış olduk hep beraber.
Değerli Admirim,

Gerçekten sadece ortalığı karıştırmaya yönelik insanların olduğunu ve bu insanların cidden hayat enerjisini kırdığını kesinlikle kabul etmekle beraber, senelerce buraya gönül vermiş insanlar da var. Kurunun yanında yaşı yakmamak lazım. Ben geçen sene askere teslim olana kadar forumdaydım, hayırlısıysa 10 gün sonra nikahım var deli gibi koşturmam var gene buradayım. Buraya bu şekilde aidiyet hisseden insanlar da var onları üzmeyelim :(

Yakup Çınar: "Galatasaray'da Emre Akbaba Mata transferi sonrası takımdan ayrılmak istiyor. Yönetim 1 yıl sözleşmesi kalan oyuncunun kontratını uzatıp kiralık göndermeye sıcak bakıyor. Emre Akbaba dışında da sürpriz ayrılıklar gelebilir..."
Klasik türk kafası işte rekabetten kaçmakta nedir yahu . Üstelik yerli zorunluğu varken.

Göndermesinler. Yerli yedek. Ona sahip çıktık. Otursun kenarda.

Klasik türk kafası işte rekabetten kaçmakta nedir yahu . Üstelik yerli zorunluğu varken.
Çapının büyük olmadığını anlamıştır. Formda döndüğü sezonda yerli sınırına rağmen ilk dört maç hiçbirşey veremedi , şimdide mevkisinde üçüncü oyuncu yerli sınırına rağmen.

Kendisi için en doğru karar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt