Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O dönem cidden beş parasızdı Barca. Xavi de Ferran Torres'i çok istedi, bütçeyi oraya kaydırdılar. Yusuf ya forma giymeden bekleyecekti ya da Wien'e dönecekti ve o hikayenin sonu onu bize getirdi 😄

Benim asıl merak ettiğim bu kadar fanatik Trabzonspor taraftarı olduğu söylenen bu çocuğu Trabzonspor nasıl almadı ya da alamadı, çok merak ediyorum bu transferin hikayesini, sürecini
Satış yapamamışlar

acilen abartalım mata ulannnnnnn

septemberaward.jpg

Türkiyedeki 30 maçımızın 20 sini kapalı savunmaya karşı oynayacağız oyun rakip yarı sahaya yıkılacak
orda bir ileri bir geri sağa sola top çevireceğiz hızlı kanat ne işe yarayacak ?
Tüm takım yerleşmiş savunmaya hızlı olunca kaleye kadar topumu götürecek
burda kalite ayaklar lazım mertens gibi icardi gibi mataya karşıydım ama artık alındı mata gibi.
Ghezzal denen arkadaşın hızı nedir? topu alıyor ayağı düzgün olduğu için iş yapıyor
Mertens de Matada kanatta rahatlıkla oynar
Bu takımda Torreria Oliviera Yusuf orta saha oynamalı
yusuf topu alıp çok hızlı taşıyabiliyor bu çok önemli bir özellik

Yusuf Demir yerli oyuncu statüsünde oynuyor olsa inanılmaz bir transfer, süper iş derdim kesinlikle. Ama şöyle bir düşününce 19 yaşında 6 milyon Euro 'ya başka bir wonderkid bulunamaz mıydı diye? Sanırım bulunurdu. Çok süper yetenek olabilir iyi de transfer kötülemiyorum ama yerli olmaması bir çuval inciri berbat ediyor maalesef.

Yalnız Rashica futbolcuyum diye bağırıyor, umarım opsiyonu vardır.
Lige baya etki eden visca,bytyqi tarzı adamların a kalitesi , zımba gibi şut çekiyor, hızlı , güçlü.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adamı seyrederken ilk baktığım özelliği şut tekniği oldu.Şükür iyiymiş.Aksi taktirde çok büyük sıkıntı olurdu.

Bu arada kaanı çok fazla küçümsüyorsunuz.Ayağı yani top hakimiyeti Bizim stoperlerden daha iyidir.Geriden iyi oyun kurar.nelson belini döndürene kadar yıllar geçiyor.Ve çok ürkek oynuyor.Zaten ağır bir oyuncu çok sertte değil..Bunlarıda düzeltemezse elimizden zor çıkartırız.

Bize hızlı bir defans oyuncusu lazımdı ama malesef almadık.Buda sıkıntı olarak geri dönecek.ilk beş maçtada bunu gördük.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Antalyaspor‚ Porto´nun Japon 10 numarası Shoya Nakajima ile 2 yıllık sözleşme imzaladı! Porto´ya bonservis bedeli ödenmeyecek.

28 yaşındaki Shoya Nakajima‚ Katar ekibi Al-Duhail´e 35 milyon euro bonservisle transfer olmuş‚ Porto´ya 12 milyon euroya gitmişti!
Baya iyi transfer Shoya iyi topcudur tabi eski halinin uzagindadir da yine de Nuri formsuz adamlardan verim almayi başarıyor

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt