- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.935
- 4.283
antu gergin
17PvH17 - 08.09.2022 16:38
8jk almış adamı..
17PvH17 - 08.09.2022 16:41
Şu adamı bile almayı beceremedin be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antu gergin
17PvH17 - 08.09.2022 16:38
8jk almış adamı..
17PvH17 - 08.09.2022 16:41
Şu adamı bile almayı beceremedin be
Yani Gomis kalmalı diyen de tek bendim herhalde. Gerçi o beklediğim 6-8 gole daha erken ulaşabilir.
Rol içinmi böyle olmuş yoksa gerçek halimiKonu dışı olacak ama herife yapılmayan kalmadı. Karısı terk etti, bir yapımcı eşcinsel ilişkiye zorladı kabul etmediği için kariyeri bitirildi.
Barış Alper bence olabilecek bir potansiyel kafasını kaldırıp oynamayı öğrendiği an sınıf atlayacak belki antrenmanlar da iyi futbolcularla beraber çalışınca daha hızlı gelişimine devam edecek.yedekten kerem ve barış girip gol katkısı verse ki,kerem verir.+hamza akman falan katkı verirse müthiş iş basardık demektir.
@Oğuzhan Topçu ihraç mı yedi admirim müthiş olur.Oh Oguzhan'dan kurtulduk
Yedek kalmak istemiyor sanirimilk 11 topçusu değil zaten kanka daha önce de söylemiştim, hamle oyuncusu olarak gayet iyi katkı verirdi bence
Yani Gomis kalmalı diyen de tek bendim herhalde. Gerçi o beklediğim 6-8 gole daha erken ulaşabilir.
lütfen artık şu açıklamaları yapın, yine evrak yetişmeyecek diye çok korkuyorum
Hayır Okan temmuzda kendisi söyledi 3. forvet olarak kullanmak istiyoruz diye.Üç gol atmamış olsaydı muhtemelen o da yolcuydu.