- 1 Mayıs 2018
- 53.184
- 43.583
- 3.298
murphan saylakfield
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icardi'de de durum öyle birazYusuf Demir'i aldık sanki halen almamışız gibi geliyor öyle bir açıkladık ki hiç ismi düşmeden 6 m euro gibi rakama bonservisini almışız. Rakipler yapsa şu an medya övgüden geçilmiyordu ama biz olunca bir yerlerinden yanık kokuları gelmeye başlamış.![]()
Icardi'yi gene biliyorduk görüşülüyor en azından olabileceğini hissediyorduk. Yusuf Demir'de daha ismi düşmeden direk bonservis ve 4 yıllık antlaşmasının detayları düştü halen şaşkınımicardi'de de durum öyle birazişin ciddiyetini kavrayamadik
admirim beni unuttunYani Gomis kalmalı diyen de tek bendim herhalde. Gerçi o beklediğim 6-8 gole daha erken ulaşabilir.
Emin zaten 11 oynayacak düzeyde hiç sırıtmıyor sahadaTayyib'in bir numarasını görmedim.
Eminle Metehan kalsın daha iyi.
Samet iyidi geçen sene, bu sene Fener maçında kötü olsa da.
Akbaba oynadığı her maçta takımı aşağı çekti neredeyse. Zaten Mertens yerine olduğu için oraya çok rahat Akbaba gireceğine yabancı koyarsın, yerli koyman gerekirse de Berkan, Kazımcan, Emin Bayram koyarız yapacak bir şey yok. Yusuf Türk olsa çok problemi çözecekti.Baran 6 noya evriliyor, 10 no olarak devam etmeyecek.
Akbaba'yı göndermek hata her koşulda, yerli opsiyonlarını iyice daralttık. Kendi gitmek istemiştir de bu sene kal desen kalırdı.