Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baran 6 noya evriliyor, 10 no olarak devam etmeyecek.

Akbaba'yı göndermek hata her koşulda, yerli opsiyonlarını iyice daralttık. Kendi gitmek istemiştir de bu sene kal desen kalırdı.
zzzzz.jpg

Yazdığı gibi Hamza ve Baran şans bulacaksa ben okeyim

Nerde kaldi bu aciklamalar kardesim. Sonra lisans icin sorun cikmasin aman haa

takımdaki çer çöpü yolluyoz diye seviniyoz da bunlar seneye bir daha gelecek, kökten yollamak lazım

Çogu kisinin belki farkina varmadigi birsey var, oda her Galatasaray gelismesinde aksam herseyi atlatip eve varimde GSC forumunda bu gelismeler hakkinda okuyayim diye heveslenenler.

Kaç aksamlar yüzlerce sayfa okudum, Facebook ve Instagrami açmadan ki orda yanlisliklan bir gelisme okumayim diye. Kaç aksam hanimdan önce yatagi gittim nöbetlerde yoruldum diyerek rahat rahat yatakta söyle 200 sayfa okuyayim diye.

Burda paylasilan güzel olsun, kötü olsun, komik olsun ne kadar fazla mesaj yada Twitter mesajlarini burdan kardesime yada arkadaslarima yolladim. Senelerdir ayni reçete.

Ben az yaziyorum, benden daha az yazanlar var ama benim gibi artik kaç senedir burda her gün olmasada sayisiz saat GSC forumunda zaman geçirenler için GSC çok zevkli, enteresan ve güzel bir yer. Çok üzüldüm. Farkina varmadigim bir üzüntü var demekki forum yönetiminde ve hiç ama hiç hakkedilmeyen bir durum.

Lütfen herkez daha fazla dikkat etsin kendine ve saygili olmak kendinizden daha önemli bir rol alsin hayatinizda. Bencillik bu dünyada dahada büyük bir problem oldu malesef.

Son olarak @Keramettin TANRIVERDİ ve diger yönetim üyelerine tesekkür ederim emekleriniz için. Eskiden daha güzel olsada, yinede süper ve çok güzel bir forum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt