Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Szalai aylardır stoper oynamıyor bile o yüzden aldılar zaren Kerim'i ayrıca 2 tane solak stoperi kimse oynatmaz. serdar aziz gibi topa bomba muamelesi yapan adamla bile Abdülkerim oyunu kuracaktır hep beraber izleriz
Biraz komşunun tavuğu uzaktan kaz görünür gibi bir durum var. Ben de hava toplarını çok beğeniyorum ama Konya’yı anlat desen Balkan ve Kuzey kökenli oyuncularla dolu , iyi kapanan ve mütemadiyen kapalı oynayarak kontra yemeyen takım dersin. Fenerbahçe Konya gibi oynayan bir takım değil. Biz de değiliz Konya’da oyun kurma adı altında yaptıkları burası için vasattan öteye gidemiyor maalesef

Morutan’ın açık alanda yakaladığında neler yaptığını gördük. Olsa iyi olurdu ama 3,30 etmez bence

Biraz komşunun tavuğu uzaktan kaz görünür gibi bir durum var. Ben de hava toplarını çok beğeniyorum ama Konya’yı anlat desen Balkan ve Kuzey kökenli oyuncularla dolu , iyi kapanan ve mütemadiyen kapalı oynayarak kontra yemeyen takım dersin.

Morutan’ın açık alanda yakaladığında neler yaptığını gördük. Olsa iyi olurdu ama 3,30 etmez bence
Sen konyayi 1 senedir izlemedin heralde adamlar Sami yende yarı sahamiza hapsettiler bizi çoğu maçta da rakipten üstün oynadılar öyle kapanan takım stoperi goygoyu yapılacak bir oyuncu değil

İrfan kötü oyuncu demiyorum bende. Eğri ile doğruyu karıştırmayalım. Diğer iki kulübünde biizimkiler gibi her senede 1 yeni başkanı olmamasına rağmen bizden milyonlarca fazla borcu var. Seni kesin şampiyon yapmıyorsa 11 veremezsin o ekonomi yok hiçbir kulüpte.

İrfana verdiğin parayla Nellson + Marcao çekip gruptan çıkıp Barcaya kafa tutuyorsun.

İyi yerlileri kaçırırsan da yıllarca arayıp duruyorsun ama. Zamanında Gökhan Gönülü yine böyle almadık, adam 10 seneden fazla sağ beki götürdü, biz orda biraz para vermedik diye milyon tane transfer yaptık oraya. Belki 10 tane oyuncu almışızdır. 10 katı da para harcadık.

İrfana verdiğin parayla her seferinde Nelson Marcao çekebilsen okey, ama Cica + Morutan da çekiliyor gördüğün gibi. Ama İrfanı almanın artısı, ne vereceğini biliyorsun. Marcao gibi piyango olmasına gerek olmuyor.

Szalai aylardır stoper oynamıyor bile o yüzden aldılar zaren Kerim'i ayrıca 2 tane solak stoperi kimse oynatmaz. serdar aziz gibi topa bomba muamelesi yapan adamla bile Abdülkerim oyunu kuracaktır hep beraber izleriz
Kotu demiyorum hocam ama transfer çalımı diyemem daha transfer sezonu devam ediyor

Bardakçıymış,halil akpınarmış,onur bulutmuş arkadaş bırakalım bunları.Yeter yemin ederim yeter..Artık şu yetersiz yerli oyunculardan bıkkınlık geldi.
Bizim alternatif oyuncuya ihtiyacımız yok.İlk 11 oyuncusu aldığımızda zaten eldekiler otomatikman yedeğe düşecek.

Bizim için en kritik nokta kale ve defans hattında mümkün olduğunca yerli oyuncu oynatmak.
bunun içinde olması gereken isimler ozan kabak,kaan ayhan ve mert müldürdür.Bu yüzden stoper satışı yapmak çok önemli.Bu oyuncuları alamıyorsakda hiç transfer falan yapmayalım.Artık gına geldi şu yetersiz bomboş yerli ve yabancı oyunculardan.

Senelerdir aynı halt.Bir kere para harcayacaksın tam harcayacakssın arkadaş.her sene kadroda revizyon oluyor.Daha çok zarara uğruyoruz.

En çok limit bizde,Borçları sıfırlayacak çok ciddi projeler var.Başımızdaki adamlar çok ciddi nakit akışı sağlayacaklarıı söylediler. Daha oyuncu satışı olur.

Kadrodaki her oyuncu satılabilir.Bu durumda bizim alacağımız tam 7 oyuncu.Tartışmasız isimler olmalı.Defans bölgesine iki yerli.Üç orta saha ,bir kanat, bir forvet.Başka hiçbir oyuncuya gerek yok. ne bir eksik nede bir fazla.

Okan hocamız türkiye sınırları içine girmiş bulunmakta

Sen konyayi 1 senedir izlemedin heralde adamlar Sami yende yarı sahamiza hapsettiler bizi çoğu maçta da rakipten üstün oynadılar öyle kapanan takım stoperi goygoyu yapılacak bir oyuncu değil
Biraz üstüne geldiğinde bizi hapsedemeyen takım var mıydi bir senedir ya. Lig sonuncusu falan bile canımıza okudu bu kıstas değil.

Bardakçıymış,halil akpınarmış,onur bulutmuş arkadaş bırakalım bunları.Yeter yemin ederim yeter..Artık şu yetersiz yerli oyunculardan bıkkınlık geldi.
Bizim alternatif oyuncuya ihtiyacımız yok.İlk 11 oyuncusu aldığımızda zaten eldekiler otomatikman yedeğe düşecek.

Bizim için en kritik nokta kale ve defans hattında mümkün olduğunca yerli oyuncu oynatmak.
bunun içinde olması gereken isimler ozan kabak,kaan ayhan ve mert müldürdür.Bu yüzden stoper satışı yapmak çok önemli.Bu oyuncuları alamıyorsakda hiç transfer falan yapmayalım.Artık gına geldi şu yetersiz bomboş yerli ve yabancı oyunculardan.

Senelerdir aynı halt.Bir kere para harcayacaksın tam harcayacakssın arkadaş.her sene kadroda revizyon oluyor.Daha çok zarara uğruyoruz.

En çok limit bizde,Borçları sıfırlayacak çok ciddi projeler var.Başımızdaki adamlar çok ciddi nakit akışı sağlayacaklarıı söylediler. Daha oyuncu satışı olur.

Kadrodaki her oyuncu satılabilir.Bu durumda bizim alacağımız tam 7 oyuncu.Tartışmasız isimler olmalı.Defans bölgesine iki yerli.Üç orta saha ,bir kanat, bir forvet.Başka hiçbir oyuncuya gerek yok. ne bir eksik nede bir fazla.

Ft doneminde hic sasmaz ilk uc transfer hep boyle vasat yerli isimler olurdu

Nefret ediyordum nefret

Yani beni konuşturacaksınız ama Tarık’ta , Veysel’de , Salh Dursun’da buraya gelmeden önce tek sezon iyi oynadı diye neler konuşuluyordu.Sezer Öztürk , Mehmet Topuz falan için ne yaygaralar koptu Gördük sonra ne olduğunu. diğerlerinin girdiği adamı alacağız diye kontrolü kaybetmeye gerek yok.Bunun aksi şekilde de katkı veren adamda sayarsın ama konu o değil konu tek sezon için bu paralara çıkılmak gerekirmi gerekmezmi

ağustostan başlayıp mayısa kadar 10 taksitle 1.5 milyon verilecek idi

ödenmezse yıllık %5 fayiz var. bence bu haklı fesih mevzusu için değer. herifi uzlaşmağa zorlar. bi de şimdi gördüm klüp indirim talebinde bulunamaz diye de yazmışlar sözleşmeye. mal burak
Butun ibareler bu paranin bolunecegini gosteriyor. İssizlik maasi alan culsuz zat da bu isin icinde sapik itle birlikte

teknolojinin gelişmesiyle ertem artık saniyede 5 yalan söylüyo

Screenshot_2022-06-21-21-04-07-28_50ef9f5a0f3fc24b6f0ffc8843167fe4.webp

Marcao ve Nelsonu gönderip oraya Denayer'ı koyarsak ciddi geriye gitmiş oluruz...

Denayer hem Lyonda hem Belçikada 3'lü stoper oynandığı zamanlar forma giyebildi. 4'lü savunmalarda hem savruk kalıyor, hem de hava toplarında ve pozisyon almada 2 li stoperi götürecek kadar iyi değil. Üstüne alacağı maaş da takımdaki en yüksek 2 oyuncudan biri olacak.

Ayrıca gidecek oyuncu Marcao sol stoper. Madem satacaksınız yine gidin 5 e 6 ya sol ayaklı Marcao tarzı birini bulun. Hem satarak kar etme imkanımız olsun, hem de mevkisinin adamını almış olalım, üstüne düşük maaşla oynatalım. Bedava diye, havaalanında yattı diye mevkisiz oyuncu almayalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt