Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.694
- 106.427
- 4.738
oyuncu belli değilse bir tahminde bulunmak istiyorum(hiçbir yere bakmadan)Abdülkerim Bardakçı -> 3,3 milyon € + 1 futbolcu
ismail yüksek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyuncu belli değilse bir tahminde bulunmak istiyorum(hiçbir yere bakmadan)Abdülkerim Bardakçı -> 3,3 milyon € + 1 futbolcu
HahahaahhaDenayer, Fb ile görüsmek istemis ama Fb reddetmis
Diyorlar... bence de saçma ama neyseHahahaahha
oyuncu belli değilse bir tahminde bulunmak istiyorum(hiçbir yere bakmadan)
ismail yüksek
Bro denayer bunları reddetti ondan bu haberler. Ya nefret ediyorum Türk futbolundan. Yalan dolan pislik üç kağıt çakallık. Başka hiçbisey yokDiyorlar... bence de saçma ama neyse![]()
Hea?denayeri kaptırmamız şart
KeskeKeşke başkan olsan :/
denayeri kaptırmamız şart
istemiom başka yere gitsin
Denayeri olurda alırsak gerçeği anlatsın gs tv de desin logosu maydanoz olan bi takım teklif yaptı geri çevirdim diye
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaptırmamız şart demişin başkan
kaptırmamamız lazım![]()
kaptıralım mı yani ?ewt rtaş doğru dedim
kaptıralım mı yani ?
Ekli dosyayı görüntüle 163745
hiç farketmez şu adamı kaptan yaptılar şu an efsane dedikleri oyuncunun en büyük başarısı Galatasaray’da kupa kaldırmak UEFA kupası ve Süper kupa. Her zaman bu şekilde devam edebilirler
Olay budur.Kiraliktan dönenler ile birlikte yerli rotasyonu tamam gibi.Sağ bek eksik,Mert Muldür haricî de ilk 11 oynayacak yerli yok...Bu sene Avrupa Kupaları da olmadığı için kadroyu şişirmenin âlemi yok.Sağ bek,3 orta saha,bir kanat yeterlidir.Forvet felan da istemez hani.5 kalburüstü transferle kadro tamam.Çok sıkışırsak kaleyi de Okan korur.Bizim alternatif oyuncuya ihtiyacımız yok.İlk 11 oyuncusu aldığımızda zaten eldekiler otomatikman yedeğe düşecek.