- 21 Ocak 2010
- 72.799
- 51.230
- 5.003
Torrent tazminatini alabilmek icin Euronun dusmesini bekleyecek.
Mevcut iktidarin goreve devam etmesi icin duaci olacaktir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne desin cocuk „Allah belani versin hocam“ mi deseydi
İrfan kötü oyuncu demiyorum bende. Eğri ile doğruyu karıştırmayalım. Diğer iki kulübünde biizimkiler gibi her senede 1 yeni başkanı olmamasına rağmen bizden milyonlarca fazla borcu var. Seni kesin şampiyon yapmıyorsa 11 veremezsin o ekonomi yok hiçbir kulüpte.İlla alınca şampiyon olmuyorsun, ama kadron gayet iyi hale geliyor. Hepsi iyi oyuncular bunların, İrfan yerine kim var bizde? Mert hakanın yerinde Aytaç?
Belli ki Okan hoca istemiş Abdülkerimi ki girdik transfere. O zaman alacaksınız diyorum ben de. Kendini acındıran yönetimlerden bıktım diyorum. En çok geliri, en az borcu olan kulüp bizsek, Okan hocanın istediği, yerli kontenjanında elini rahatlatacak adamı alacaksın. Bitti.
Dervişoğlu için kıçını yırttılar ve Kılınç için ama biz aldık. Niye her adamı başkaları kapıyor gibi saçma triplere giriyoruz.
İçlerinden sadece Mert Hakan’a üzülmüştüm o dönem. Çünkü maddi bir maliyet yoktur. Bu bahsedilen adamları alınca direkt şampiyon olamıyorsun İrfan’ı gördük. İrfan’a saydın 11 ama şampiyon yapamadı seni neye yaradı. Geçen sene biz ikinciydik bu sene Fener sonuçta.
Bu da bir taktiktir. Gedson’un %50’si için o para da çok. Fiyat yükseltip çıkıyoruz mantıklı bir iş. Alacak olsak Gedsonu alırdık , almadık. Yönetim yanlış yapmış da olsa elimizden almadı kimse yani. Bizim taraftar kendini bu çalım yiyoruz havasından çıkarırsa ortada sorun da yok. Abdulkerim’i Morutan elek etti adana sırf inat uğruna 3.5 saymak mı doğru iş. Gedson bizdeyken şampiyon olamadık , Rize bu sene küme düştü. Tamam net iyi oyuncu ama çevresini donatamadıktan sonra Marcao + Nelsonla 50 küsür de yiyorsun.
Bu büyüklük şaka mı? Yalpalıyor
aferim kerem , efendi olmak her daim iyidir.
fazladan para vermeyeceksek sıkıntı yok da bi de üstüne ekstra ceza falan binmez umarım.
yani torrente parani 2024 de anca alabilirsin mi demisiz
Kimse vermez o paralariMemnun değiller ama en az 15 milyon Euro isterler ikisine bütçenin yarısını mi vericez
Okan
Onur Denayer Nelson Pva
Fernando
Beka transfer
Yunus Transfer Vargas
Boupendza
Okan
Denayer Nelson A. Bardakçı Pva
Fernandao
Xeka Transfer
Yunus Talisca Vargas
Boupendza
ne zaman fifalık olsak şemsiye mevzusu yaşanıyor, umarım hatalı bir iş yapılmamıştır.Gecikme faizi olur herhalde. Haksız olduğumuzu düşünerek yapıyorum yorumu. Belki de bir açık bulmuşlardır. Sanmıyorum gerçi ama.
Tudor daha geçen sene kazandı renktaş, ben min söyledim.
Ben dedim ahmet bulutu tokatlayan adam torrenti sabunsuz götürür diyeOlcan Adın mevzusuna dönmesin de
Torrent tazminatini alabilmek icin Euronun dusmesini bekleyecek.
bunu hesap etmis olabilir bizimkiler ama fifa ekstra ceza keserse ne olacak?Akp gitsin
Ertesi gune doviz bi gunde 3 4 puan birden duser
—————-Muslera-Okan——————Okan
Onur Denayer Nelson Pva
Fernando
Beka transfer
Yunus Transfer Vargas
Boupendza