Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torrent tazminatini alabilmek icin Euronun dusmesini bekleyecek.

Mevcut iktidarin goreve devam etmesi icin duaci olacaktir.

FVywqXsWYAcpuFi
Ne desin cocuk „Allah belani versin hocam“ mi deseydi

İlla alınca şampiyon olmuyorsun, ama kadron gayet iyi hale geliyor. Hepsi iyi oyuncular bunların, İrfan yerine kim var bizde? Mert hakanın yerinde Aytaç?

Belli ki Okan hoca istemiş Abdülkerimi ki girdik transfere. O zaman alacaksınız diyorum ben de. Kendini acındıran yönetimlerden bıktım diyorum. En çok geliri, en az borcu olan kulüp bizsek, Okan hocanın istediği, yerli kontenjanında elini rahatlatacak adamı alacaksın. Bitti.
İrfan kötü oyuncu demiyorum bende. Eğri ile doğruyu karıştırmayalım. Diğer iki kulübünde biizimkiler gibi her senede 1 yeni başkanı olmamasına rağmen bizden milyonlarca fazla borcu var. Seni kesin şampiyon yapmıyorsa 11 veremezsin o ekonomi yok hiçbir kulüpte.

İrfana verdiğin parayla Nellson + Marcao çekip gruptan çıkıp Barcaya kafa tutuyorsun.

Dervişoğlu için kıçını yırttılar ve Kılınç için ama biz aldık. Niye her adamı başkaları kapıyor gibi saçma triplere giriyoruz.

İçlerinden sadece Mert Hakan’a üzülmüştüm o dönem. Çünkü maddi bir maliyet yoktur. Bu bahsedilen adamları alınca direkt şampiyon olamıyorsun İrfan’ı gördük. İrfan’a saydın 11 ama şampiyon yapamadı seni neye yaradı. Geçen sene biz ikinciydik bu sene Fener sonuçta.

Bu da bir taktiktir. Gedson’un %50’si için o para da çok. Fiyat yükseltip çıkıyoruz mantıklı bir iş. Alacak olsak Gedsonu alırdık , almadık. Yönetim yanlış yapmış da olsa elimizden almadı kimse yani. Bizim taraftar kendini bu çalım yiyoruz havasından çıkarırsa ortada sorun da yok. Abdulkerim’i Morutan elek etti adana sırf inat uğruna 3.5 saymak mı doğru iş. Gedson bizdeyken şampiyon olamadık , Rize bu sene küme düştü. Tamam net iyi oyuncu ama çevresini donatamadıktan sonra Marcao + Nelsonla 50 küsür de yiyorsun.

Reis lami cimi yok işte bu tarz durumlarda 10 kere tokat yediysek 1 kere atmisizdir..
Şöyle de bir durum var 2 kulübü birbirine düşürüp de başarılı olan çok az oyuncu olmuştur umarım gedson da bu kategoriye girer

Memnun değiller ama en az 15 milyon Euro isterler ikisine bütçenin yarısını mi vericez
Kimse vermez o paralari

Kaani bu yaz cikardi cikardilar sonra o paralari hayatda bulamazlar

Mertinde hic avrupa mensili transfer dedikodusu yok

Cicaldau ustune 2 3 milyona bitebilir bu is

Cicaldaunun italya pazari var gibi menajerindedn oturu ki sassuolo o tarz adamlari sever

Yani olmayacak is degil

Helal olsun o parayi alirlar elbet ama it gibi kıvransınlar ona da razıyım
Beklesin itler

Gecikme faizi olur herhalde. Haksız olduğumuzu düşünerek yapıyorum yorumu. Belki de bir açık bulmuşlardır. Sanmıyorum gerçi ama.

Tudor daha geçen sene kazandı renktaş, ben min söyledim.
ne zaman fifalık olsak şemsiye mevzusu yaşanıyor, umarım hatalı bir iş yapılmamıştır.

Marcao varken 6 8 10 yerli sağ bek kanat
Marcao yokken denayer koray yerli sag bek 6 8 10 kanat

Okan

Onur Denayer Nelson Pva

Fernando

Beka transfer

Yunus Transfer Vargas

Boupendza
—————-Muslera-Okan——————
—Boey—-Denayer-Marcao-Nelson-Pva
———Witsel—-Fernadao—Berkan——
———————-Taylan———————-
Yunus—Akbaba—Kimmich—Kerem——
—-Gomis——Muriqi—-Boupendza—Ie—

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt