Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

koksal-koksalbaba.gif

19/20 goksel kb baskani basaksehir sampiyon
20/21 anc kb baskani besiktas sampiyon
21/22 aa kb baskani trabzon sampiyon
22/23 akoc baskan fener sampi?

Akli basinda sakin transferler yapmak lazim 30 yas uzeri adam almamak lazim orta yasli yetenekli adamlari toplamak lazim her sene takim kurmak zorunda kaliyoruz

Sorloth
Onyekuru
Kaan Ayhan
Mert Muldur
Ozan Kabak
Denayer

bu tip adamlara gitmek lazim elli transfer yapacagina 4 5 tane oyuncu al kalite kat bu takima kalite geldimi zaten diger adamlarinda performansi artacak gozden cikarilan adamlar bile parlayacak hali sahada bile iki kazma varsa takimda top yapamiyorsun futbolda kalite cok onemlidir

Talisca Babel Aboubakar kazma Cenk Tosunu everton a kadar yolladi

Yanlız futbolcu konusunda yönetim gizliliğini korusun. Her isme inadına atlarlar modu cidden bu sezon saçma seviyede.

Gerekirse bir anda KAP ile öğrenelim önemli değil.

Gazetecilere itimat etmeyelim. Yine en dogru bilgiyi en dogru zamanda taraftarin kendisi gecmiste oldugu gibi alacaktir.

Onyekuru gelecekse 14. Option olarak gelsin

Yeter ya yeter bize ofansda hazirci topcu degil yaratici topcu lazim

Bizdekilerin yaraticiligi koca bir 0

Biraz keremde var tum sezon onun ayagina baktik

Koray düşünülebilir bence

nacizane gozlemimde *koray konusu zor bir denklem. cok begeniyorum kendisini.
soyle bir problem mevcut ; italya seruveni 3 seritli yolda ilerledi genelde. 4lu serite gectigi nadir oldu.
okan hoca genelde 4lu oynatiyor-buna koray saha ici performans/uyum/verim efektiflik baz'inda nasil tepki sunar -simdilik tarafim adina ucu acik bir denklem.

gelmesi konusu kurgular ve formasyonlardan bagimsiz; salt kalite ,kumas ve potansiyel baglaminda cok isterim elbette.

@Sami Karakoç sevgili sami, onceki mesajimda arka sayfada belirttigim keita gol vidyosunu eklemeyi unuttugumu fark ettim: nahitan nandez asist ~ keita sezonun golu bitiris >

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt